Nah mostmár kibaszottul tele van a faszom ezzel a kibaszott játékkal, meg a rohadt relic szarral is.
Elöször is baszottul szétbaszták a játékot. Egységek összevissza szarok lettek.
Aztán meg ez a pontrendszer is kibebaszottul összevissza lett kavarva!!!
És végül!!!! :
Hogy a szájbakúrt retkes kurva annyába csinálják azt, hogy --> ledob a köcsögfejü!!! Egyszerüen KICK-el!!!
Árulja már el valaki!!! Könyörgöm!!!
Majdnem 2 órán át küdünk gyökerek ellen AchellousRiver-en!
Amcsik voltunk, mind 2-en. Visszafoglaljuk a középsö szigetet is, aztán a bal szélsöt is. Miénk mind a 3 sziget.
Elkezdek howitzereket gyártani, majd szórom öket, erre nem tetszik a köcsögnek, az egyik megunta, lelépett. irta, h noob-ok vagyunk.
A másik még szenvedett egy darabig, majd bejön havernak egy olyan, h SynchError, stb.... Dropped! Aztán egyedül maradtam. Megcsináltam egyik hidat, bevonulok 3 sherman-al, meg egy crckodile-al, közbe megsorozom az 5 howitzer-al.
Erre beirja, h noob -vagyok.
Majd kapom képernyöt:
You Have Been Kicked From The Game
Az OK h nyertünk, de beir egy dropped-et.
Meg mi az h ledob?? meg hogyan???
Aztán irok neki, h elküldöm relick-nek a replayt, köszönöm a game-t.
Erre visszairja, h leszarja, BAN-olják nyugodtan, keymaker-el uj kulcsot generál. Az IP-je meg rejtve van, ugyse találják meg.
Ugyhogy törli az Acc-ját, beir uj kulcsot, és kezdi elölröl.
Nah erre adjon valaki értelmes magyarázatot!
A relic-nek irni kéne, h valamit alkossanak ez ügyben, mert ez már feláborító! Ezért veszem meg a game-t súlyos x ezrekért, és jön egy kis köcsög, aki nem bir veszteni, majd KICK-el. Serial, meg nem érdekes, ujar generál. Háát köszönöm szépen. Grat
Nah jó éjt, elteszem magam. Ha ezek utánn menni fog. (kurvára felidegesített).
Bocs, ha kicsit durva voltam.
Csipesz