Quent1n#4543
A comp stomper statot már különszedték. Azt már Skirmish meccsnek veszi, így vége a mesterségesen feltolt Basices rangoknak végre. Én Basicben is szoktam elég durva alakokkal találkozni, csak ugye ott nagyon függ a játék a csapattársaktól. A dorphack meg azért gyanús ahogy oroberto is mondta, mert mindig a győzelem kapujában történik a dolog szinte kivétel nélkül. Rettentő idegesítő egy 2órás meccs után.
AT-ben annyira nem szoktam gamelni mert nincs olyan csapattársam jelenleg akivel lenne komoly esélyem. A: vagy azért mert nem egy szinten vagyunk B: vagy mert nem tudunk egymásra csatizni sohasem. Pedig jó volna. Gyak nekem a játék minden módja tetszik, szoktam ezzel is azzal is játszani. Csak mivel este vagyok mostanság így az Automatchet nem erőltetem mert 2v2-ben nagyon nincs szerencsém ált. a késői órákban a sorsolással. 1v1-ben korrektebbül sorsolja a cucc az ellenfeleket. 2v2 randomban nem hogy a társakat az ellenfeleket is igen érdekes szempontok alapján sorsolja ki néha. Gyak sorsoláskor túl sok játék eldől már. Ezért nem értem miért nincs olyan opció, hogy "Nincs a skillednek megfelelő ellenfél és vagy csapattárs. Ennek ellenére mindenáron játszani szeretnél?" Mondjuk valami ilyesmi.
oroberto: Szerintem is VP low res balance van. De a high res Annihilate meccsek is jók szerintem. 4v4-ben high resen 3britet egy amcsit kihívás lenyomni mikor szarják a Breneket :) Ha mindkét csapatba jó játékosok vannak bármi megtörténhet. Annyi, hogy ahogy telik az idő a WM úgy lesz egyre erősebb, ezért nem szeretek hidas pályákon németek ellen gamelni, mert vagy sikerül rusholni vagy igen nehéz dolgunk van, hacsak nincs egy arty-mester. Az elit panzerschreckes grenadiers csapatok röhögve kajolják fel a shermaneket és az m18asokat is, így a játék késői szakaszában már nehéz megfogni a WM játékosokat szerintem. Nem árt ha valamelyik játékosnak van egy zsák elit infantryja. Bár az elit Knight Cross-osok mindent megesznek szinte :D