• Tiensin
    Jaja a kirúgás az sajnos tényleg random. Van ez a trust system, ami figyeli mennyi disputeod van, illetve hány gémet játszottál a legutóbbi dispute óta de nem igazán működik (ezért van az ugye, hogy néha ide néha oda írja be):) Sajnos ezt be kell nyelni. Viszont mostanában sokkal kultúráltabb, mint régen.

A drophack olyan dolog ,hogy mindig mindenki fúj a másikra, hogy így meg úgy drophack ,de annyi minden okozhatja azt a jelenséget, hogy kár vele foglalkozni ,csak felidegesíted magad:)

A comp stomper statot is beleveszi a basic gameba nem? Mármint ha valaki hostol és telerakja cpuval.

A basic gémeket énis szeretem néha ,de hidd el, ha at-hoz szoktál volna neked is kiütközne mennyire más szint. Ez mindössze azért van ,mert az igazán jó playerekkel AT-ban futhatsz csak össze. Én is szoktam haverokkal scheldet játszani és sztem fun, de egy igazán jó csapat ellen eléggé egyoldalú map (attól függ ki mivel van:).
    Nem mondom ,hogy ott csak bénák játszanak , de ott sose fogsz összefutni igazán durva emberekkel (ezért egy idő után nem tudsz fejlődni)! Sőt őszintén, AT-ban is mittomén..20-ból kb 2x futottunk össze most top teammel, de legalább 10 olyan volt akit skillesnek mondanék. Még a sima random team ranked se jó, hiszen ott meg tiszta luck kérdése, hogy milyen csapattársat kapsz.