-
Quent1n #4536 Tiensin: Először is köszi a hosszadalmasabb választ. :) Aztán:
Ad1: A basic meccsek kapcsán nem értek egyet. Lehet hogy itt sokan odavannak az AT ért meg 1v1ért de én nem annyira. Szeretem de számomra az Annihilate szórakoztatóbb és nagyobb kihívás sokszor. Nem tudom ezért miért kell Basic heroes-ni meg ilyeneket irkálni. Pár póznaért harcolni az aztán nagy csata sokszor. Nem szeretem az ilyen szemellenzős hozzáállást, hogy az AM minden. Igenis egy nagy csata Scheldten is lehet jó és élvezetes 2 órán keresztül. Lehet hogy számodra nem de sok más embernek igen. Számomra izgalmas és élvezetes mikor a halál széléről hozunk vissza egy játékot. Persze ez AM -ben is megvan csak ott számomra nem jött annyira át.
ad2:A pontrendszerbe pedig belenyúltak, mert sehol nem volt ilyen régen, hogy 5 win és vagy 9es. Egyébként meg az élőpontrendszert is ugyanúgy lehetne publikálni valamilyen formában vagy nem?
ad3: Csalo pedig sok van nem véletlen hívta föl a relic is a figyelmet erre. Rengeteg drophacker van elsősorban. Aztán lássuk pl. van olyan print screenem hogy stat: 1227 win 1 loose. És mindösszesen 4 disputes. Persze... Aztán van olyan képem, hogy kapaszkodj Brit játékos beállt Axis oldalra! És mellettem játszott! Aztán van sok olyan játékos aki mindent lát a térképen, és elég csúnyán arty mániás, és érdekes módon mindig tudja hova kell lőni. Szóval vannak csalók bőven. Sajnos.
A basic szinteknél mióta szétszedték a Skirmisht és a normál meccseket azóta jobb a helyzet de az új patchel bejöttek a villámgyors szintlépések így nehéz eldönteni hogy ki mennyire jo stat alapján. Butaság hogy akinek jó statja van kevés mecscel az kizárólag második profilos lehet. Játszottam már olyan Basicben lv 16ossal akinek ilyen 40/4 -es statja volt és fogalma sem volt semmiről, totál úgy játszott mint egy kezdő.
relicrank.com: ezt köszi elmentettem hátha beindul.
A lényeg hogy továbbra sem értem miért nem lehet követni a pontrendszert normálisan. És azt hogy ha vesztek akkor mennyit számít hogy hány pontot értem el a meccs alatt.
A smurfoknél pedig megcsinálnám simán, hogy az uj accjába elérhetővé tennék egy another accs menüt ahol az összes másik eredménye nyomon követhető lenne. És AM-ben aszerint osztaná be gamelni. Basicben meg lenne egy kis icon mellette, hogy multiple acc oszt ennyi. Meg lehetne oldani.
#4533: Tehát smurf ellen csak bukhatunk kb., ha low leveles? Ez jól van így?
CAC: Külföldi fórumokon is írogatnak az emberek a pontrendszerről és annak változásáról, pontosabban elcseszéséről.
Összességében úgy érzem ha nem is 100%osan de valamenynire jogos a kritikám a pontrendszerrel szemben, illetve az egyéb hibákkal kapcs. és továbbra is várom a Realic mikor fog valamit lépni.