Quent1n#4526
Nagyon szépen kérem ha valaki járatos benne, mondja már el nekem hogy ez a ********* relic online hogy számítja ki a szintlépéshez szükséges xp-ket! Mert már nagyon elegem van belőle egyszerűen nagyon lehuzza a játékélményt nálam. lv 10-es voltam WMben ugy hogy a legtöbb xp-m volt basic matchbeim közül. Egy zako két lv 9estől, és máris totál utcso hely és dob vissza lv 9re, ugy hogy nekem volt a legtöbb pontom a meccsen...
Nem hiszem el hogy ez a béna banda nem tud egy xp mérő csikot berakni és annyit kiírni egy vesztes meccs utan hogy akkor most mennyi xpt buksz. Amcsival is jatszok Basic meccsket lv 7-8-9 esek ellen nyerek 10et kapok 1 szintet.Aztán egy zako és máris veszi el. Hát kérdem én milyen agyalágyult hülye találta ezt ki????!! Más meg a 13-7es statjával lv 16 meg ilyenek. Persze van csalo egy zsákkal azt tudom, de azért fura, bár inkább dühítő, legalábbis számomra, mert minden meccset meg akarok nyerni.
Plusz mostanság egyre többször van olyan hogy a győzelem kapujában kiírja hogy "you are kicked" azt beír egy zakót persze a rang is ugrik ált. Szóval kritikán aluli. És legjobban az dühít, hogy ha ezek a blőd hibák nem lennének simán 10/10es játék lenne nálam, de így max 8/10. És akkor ilyen ToV okkal huzzák az emberek zsebét ahelyett hogy megcsinálnák normálisra a játékukat és valóban foglalkoznának vele. A csalokat is lehetne jobban szűrni nem a demokra várni, mert biza elég sok szar alak van akik csalnak..
Pl. tegnap volt olyan amin elbuktam egy rangot szintén, hogy haverral 2v2 Basicet toltunk. Behív a szobába belépek. Csávó indítja az órát, lejár indul a game. Mondom havernak TS-en figyu kezdődik a meccs. Erre mondja ne hülyítsem ő még a szobában van. WTF???!!! Elindul a parti kiírja hogy a haver laggol 40 - 50 seceket. Aztán kiírja nekem hogy you're kicked és veszi le a szintet úgy hogy meg se tudtam mozdulni.