oroberto#4419
Régebben én nagyon sokat játszottam Brittel szóval nagyából képpen vagyok mit kell velük csinálni sajnos lassúak és kiszámithatóak de erősek. Elöször is Recon squad legközelebbi Hi RES municiora HAdnagy majd még egy osztag utánna kamion mozgatás majd bren carrier upgrade Bren Carrier kötelező mert ezzel fel tudod tartani motor hogy ne tudja rombolni az emplákat épités közben legalább 3 osztag kell ha megvan próbáld egyben tartani őket elöször recon hadnagy külön foglalnak majd ha van mapod és még 2 osztagod akkor együtt tartsd őket hátul legyen a hadnagy mert egyből öt akarják kilöni és csak vele tudsz vetezödni. Medical is kell hogy épits mert drágák az egységeid nagyon kell rá vigyázni egy egység meghal 450 MPower hátrány Field Support Truck Hi Fuelre kell rakni Hogy legyen Miből tankot gyártani! Osztag upgrade brenre mert gépet lassit és jó inf ellen is. próbáld elvágni az ellenfelet a nyersanyagtól ha megvan vagy lövészárojkal osztag otthagy vagy mg nestete oda. Majd 3 kamion tank gyártás közben használj kommandot esetleg mg mögé ledobva. Én werhmactnál nyersanyag elvágást használtam a játék elején + Churcilt mert fuel nélkül nincs Werhmacht tank.