8857
-
hapi #4441 Azóta sem megy
-
oroberto #4440 Néha szokott gond lenni. -
hapi #4439 Nektek sem lehet bejelentkezni a relic onlinera? Vgay csak nálam van gond? -
CAC #4438 Naja. -
oroberto #4437 Persze de azért jó hír hogy veszik és azért online-ban ami számomra a lényeg nem ad keveset. -
CAC #4436 Ez leginkább a : előtti rész érdeme, nem a ToV-é. ;) -
oroberto #4435 2009 22. hét Teljes árú játékok TOP 20 (minden platform)
1. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
2. Company of Heroes: Tales of Valor !!!!!
3. Grand Theft Auto IV
4. X-Men Origins: Wolverine
5. Fear 2
6. Flatout 3: Ultimate Carnage
7. FIFA 09
8. Call of Duty: World at War
9. Counter-Strike: Source DVD
10. Guitar Hero III Legends of Rock + gitár
11. Táltos Paripám 2
12. LEGO Batman
13. Euro Truck
14. Lord of the Rings: Conquest
15. Need For Speed: Undercover
16. World of Warcraft Battlechest
17. Rise of the Argonauts
18. Sacred 2: Fallen Angel
19. Heroes V: A kelet törzsei
20. LEGO Indiana Jones -
#4434 Köszönet!
Az jó buli lesz! -
madmanic #4433 igen -
#4432 HAIL!
Na eljutottam odáig hogy megvettem eredetibe a cuccot!(Tecsóba még mindig 2000péz)
Ha most játszani akarok neten akkor sorban le kell húznom mind a 666 patch-et és felpakolni ? -
lee56 #4431 hát biztos örökbe fogadni is tudni kell, de szerintem adaptálnit szerettél volna írni :)) -
#4430 az okos jatek arrol szol, hogy mennyire tudod rakenyszeriteni az ellenfeledle a te taktikadat. pl "rabeszelni" a brit-tet hogy legyen engi, hivjon be nagy boszme churchilt :)
Ezzel azt akartam mondani, adoptalni tudni kell, de a legjobb ha te diktalod az iramot. -
#4429 Most lőttem délután.
-
moho #4428 ok,ok elhiszem. csak azért kérdezem mert tegnap felépítettem és senkit nem szedtek össze. :) de majd még próbálkozom -
oroberto #4427 Briteknek kötelező!!!! -
CAC #4426 150 mp-ért egy idő után kapsz 450 mp értékű egységet. Még szép, hogy megéri. :) -
oroberto #4425 Persze hogy van értelme és elég nagy távolságban szedi a sebesülteket. -
moho #4424 Medical-al kapcsolatba kérdeznék, van értelme? Ugye csak egy bizonyos szűk körben van értelme? Azaz csak a medical körül szedik össze a katonákat? -
CAC #4423 Szerintem rakd fel az OF-et, és ezt írd felül az előzőleg elmentet, szűz peccselésű gémmel. Akkor lesz reg bejegyzés és friss peccs is. Én így szoktam. 1-2 reg kulcsot tudok, de nem vágom milyen egyéb bejegyzések vannak még, nem volt kedvem még kísérletezgetni. -
Zol77 #4422 Üdv!
Azt nem tudja valaki,hogy mit kell a registrybe beírni,hogy a patch feltelepüljön?
Egy párszor már újraraktam a windowst,és ilyenkor még elindul a coh a régi telepítésből(játékot mindig a D-re telepítek),függetlenül attól,hogy az új windowshoz nem lett telepítve,működik is frankón,amíg ki nem jön egy új patch. Ilyenkor azt mondja az uj patch,(jogosan)hogy nincs telepítve a játék. Ez igaz is,csak elég időigényes felrakni az opposingot,meg még 10 patchet utána. Nagy dolog lett volna relicéknek egy rohadt tallózás gombot berakni a patch telepítőjébe. -
R1200Gs #4421 Britekkel a 4. pályán hogy lehet megszerezni a kitüntetést, nem jön elő a feladat? -
CAC #4420 Még annyit, hogy a gyalogságnak ne csak brent adj, hanem kombináld puskagránáttal is, ugyanis az nagyon jó a tömegoszlatáshoz, illetve a fedezékben lévő egységek ellen.
Továbbá PE ellen már nem olyan egyszerű az élet, hogy "ha nincs benzin, nincs tank", mert a Hetzer ugyebár MP-ből jön, és igazán gonosz egy kreálmány. (hozzátenném nagy-nagy örömömre :) ) -
oroberto #4419 Régebben én nagyon sokat játszottam Brittel szóval nagyából képpen vagyok mit kell velük csinálni sajnos lassúak és kiszámithatóak de erősek. Elöször is Recon squad legközelebbi Hi RES municiora HAdnagy majd még egy osztag utánna kamion mozgatás majd bren carrier upgrade Bren Carrier kötelező mert ezzel fel tudod tartani motor hogy ne tudja rombolni az emplákat épités közben legalább 3 osztag kell ha megvan próbáld egyben tartani őket elöször recon hadnagy külön foglalnak majd ha van mapod és még 2 osztagod akkor együtt tartsd őket hátul legyen a hadnagy mert egyből öt akarják kilöni és csak vele tudsz vetezödni. Medical is kell hogy épits mert drágák az egységeid nagyon kell rá vigyázni egy egység meghal 450 MPower hátrány Field Support Truck Hi Fuelre kell rakni Hogy legyen Miből tankot gyártani! Osztag upgrade brenre mert gépet lassit és jó inf ellen is. próbáld elvágni az ellenfelet a nyersanyagtól ha megvan vagy lövészárojkal osztag otthagy vagy mg nestete oda. Majd 3 kamion tank gyártás közben használj kommandot esetleg mg mögé ledobva. Én werhmactnál nyersanyag elvágást használtam a játék elején + Churcilt mert fuel nélkül nincs Werhmacht tank. -
moho #4418 NEm voltam nagy Bren-es de most kipróbáltam, gyártottam és upg mgm-re majd ha kell armor. Hát... Az első 5 percben volt értelme, de olyan kínkeservesen szedi le a gyalogságot, hogy nagyon. Baromi idegesítő, hogy ugye csak előre lő és mire odafordul valahova lemegy a nap. Szóval nem lopta a szívembe magát. Ennek ellenére annak aki már jól tud velük takitázni biztos hasznos. Én eddigi játékok során a következő sorrendet játszottam (átlagban mert ettől van eltérés) tommy, lieutenant, vagy tommy vagy field support track, captain, stuart kb ennyi. nagyon ritkán jön be cromwell. -
Quent1n #4417 A játék arról szól, hogy ki mennyire gyorsan tud gondolkodni, jobban alkalmazkodni az ellenfél taktikájához, és kibillenteni az ellenfelet az egyensúlyából. Olyan mint a sakk, csak nem látni a másik minden lépését.
Én a britekkel agresszívan szeretek játszani. A Brenekkel vadászok a foglalgató piokra, és közbe igyekszem a kulcspontokat foglalni. Ha lehet egy két emplacemantet is lerakok, csak ugye már kicsit lutri lett ez. A Stuart inkább PE ellen lehet jó. Mardereket röhögve eszi, ahogy minden könnyebb jarművet is. Ha jönnek a rakétások akkor kell neki egy kis támogatás erre jók lehetnek a rangerek. Tehát használható kütyü. Én pl. nagyon ritkán gyártok le akár egy Firefly-t is max Cromwell tankokat addigra már ált. eldől a meccs. Én úgy gondolom a tehát, hogy a legjobb védekezés a támadás a britekkel. Az viszont baj hogy eléggé függenek a sorsolt maptól. De ez a PE-re is igaz. Velük britek ellen úgy játszom, hogy kihasználom a britek lassúságát és foglalok ezerrel. Igyekszem elkerülni a konfrontációkat a csatatéren, csak foglalok a játszmák első részében, illetve ha lehet megkeresem a hqját. US és WM egészen más tészta ők véleményem szerint nem függenek annyira a mapoktól hála a mobil mgknek, mortaroknak, mobil AT gunoknak és csipásoknak. -
CAC #4416 Háát, nem vagyok nagy brit játékos. Azt nemigen lehet megmondani, hogy mit/milyen sorrendben érdemes építeni. Nagyon sok taktika van a játékban, és megvannak ezek counter-jei is. A lényeg, hogy rájöjj az ellenfél melyiket alkalmazza ellened, és tudnod kell elhárítani azt.
És ez nem csak a britekre igaz, hanem az összes frakcióra.
Briteknél a lényeg, hogy elvágd az ellenfelet az utánpótlástól, miközben te a legtermékenyebb pontra települj. Az, hogy milyen egységekkel éred ezt el, tulajdonképpen másodlagos. -
moho #4415 Meg egyáltalán, hogy érdemes haladni? Miket fejleszteni, gyártani? -
moho #4414 ok, CAC kicsít tessék okítani taktikákkal (briteknél)
panzer grenader ellen mit érdemes csinalni ha 30-an ömlenek és rakétavetőkkel nyomják? -
CAC #4413 Nem. Alapban egy sima BC egységet képes szállítani, és némi tűzereje van gyalogság ellen. Ha upgrade-eled MMG carrier-é, akkor nem tud egységeket vinni, viszont nagyban megnövekszik a hatóereje a könnyen páncélozott járművek ellen. Az AP shell képesség csak hab a tortán. A segítségével még a közepesen páncélozott járművek (Puma) is szétlőhetőek. -
moho #4412 Várjunk, Bran upg alatt az armor piercing.et értitek ugye? -
CAC #4411 Azért egy BC T0, egy AC meg T3 egység, ezért nem voltak olyan sikeresek. De ha upgradelt BC-t használsz, mi több, pár muniért aktiválod az armor piercing lővedéket, akkor simán kilövi az AC-t.
WM ellen meg már csak azért is kötelező a BC, mert csak azzal lehet megfogni egy T1 vagy egy pio spamet. -
moho #4410 Akkor valamit én csinalok rosszult mert a brenjeim nem voltak valami hosszúéletűek. Az elején még csak csak de miután megjönnek az armored car-ok.... bár 2db-ot nem hsználtam soha egyszerre, lehet akkor lenen értelme. A stuart meg hát igen, középjátékban már nem sok értelme van de armored car-ok ellen egész jól lehet használni. Amint megjönnek a stug-ok már felejtős. -
CAC #4409 Pontosan. Ha meg valahogy életben marad szerencsétlen stuart a középjátékban, érdemes lehet vele oldal elsunnyogni ez ellenfél hq-jára, és a retreat-tel, leabált gyalogságot levadászni a bázis előtt. Persze nem sokáig ottmaradni, csak kicsit lődözni, majd gyorsan el...gerillaharcszerűen :). -
Tiensin #4408 Jogos a bren upgrade dolog(meg is feledkeztem arról ,hogy tud buttont alapból:) Én csak azért mondtam a 2 upgradelt brent, mert a support vetet elég korán észrevenni és az ellen pont jó ,hisz járműve úgyse lesz a veterancyk miatt. Stuartos dologgal is egyetértek. Ráadásul tényleg nem árt, ha 2 at van ellene ,vagy 1 at és grenek. Viszont akkor 1 stuart után nem gyárt az ember többet és akkor kidobott nyersanyag a sok anti tank:) -
CAC #4407 Szerintem nem ugyanarról a játékról beszélünk, ha szerinted a bren carrier felejtős. T0-ás gyilkológép, hidd el. A Tiensin által írtakat annyival egészíteném ki, hogy nem feltétlenül kell 2 upgrade-elt bren. Az egyik maradhat sima, ez majd buttonolja jól az ellenfél járműveit, a másik meg széjjelkapja seperc páncéltörő lövedékkel. Azért pár muniért T3-as járműveket szétszedni úgy, hogy annak esélye sincs, tán nem olyan rossz eredmény. ;)
A Stuartot meg ne akard ps-es grenek, meg AT ellen használni, mert egész egyszerűen nem arra való. -
Tiensin #4406 Mi..a brent upgradelni kell és akkro az egyik legtáposabb egység. Mással nem is lehet a support vetet megfogni brittel.Ráadásul szétszedi az ihtkat, kettővel a pumát ,armourcart is simán. Kell két upgradelt bren és kész(és ez még mindig csak minimális fuel és ammo ahhoz képest, hogy sokáig használható). -
moho #4405 Hja és ha az ellen legyárt mondjuk 10-15 embert rakétavetőkkel akkor kész, nem nagyon lehet velük mit csinalni. Ezek az egységek viszonylag korán megjelenhetnek és stuart-ot egy egység simán kilövi. ha nekiugranak egy AT gunnak pillanatok alatt szétszedik. ha nekirontok 2-3 géppuskás egységgel akkor talán van esély de ha ott a háttérben egy páncélozott valami ami szétszedi a gyalogságom akkor megintcsak esélytelen. Szóval ha valaki német akkor ezt a taktikát kövesse :) -
moho #4404 Sztem a stuart elég jól használható egység, természetesen csak a kezdetben, az első 5-10 perc után felejteni kell. Előnye, hogy gyors, viszonylag hamar építhető. Viszont nem szabad elfelejteni, hogy a cansitert sztem gyengítették. Jelen helyzetben sokszor jó pozícióból van, hogy senki nem hal meg egy lövés után. AT-vel szemberekül nem sok esélye van ha kettővel akkor még csak megkerülni sincs lehetőség. A tűzereje ....hát...max kezdetekben van értelme használni. A Bren carrier sztem felejtős. Gyalogság ellen szinte semmit nem ér. Egy előnyét láttam, hogy ha kel gyorsan viszi a gyalogságot. Kezdetben viszonylag drága 10 fuel-el. Gáz, hogy az alap brit gyalogság olyan lassú mint a csiga. Mire odaérnek valahova lemegy a nap. Abban is egyetértek, hogy a britek az amcsikkal karöltve elérhetnek valamit de magukban (1v1) vagy másik brit játékos mellett nagyon nehéz dolguk van. -
Tiensin #4403 De hogyan képeztetsz újra amikor az ellenség bázisán vagy?
Hát akkor miért írtad ezt?
Másrészt meg mi az hogy támadáskor?? -
bgabor #4402 És semmiképp se az ellenfél bázisához közel..mert akkro megerőszakolnak kb.
Még jó hogy én egyáltalán nem ezt mondtam.
Hanem hogy támadás előtt kell előrébbvinni az egyik épületet, és akkor se a HQ-t, nyilvánvalóan.