Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és 2-3 AT/tank lövéstõl már csak a romjai maradnak a földön
amúgy ezért érdemes védeni a gyalogságot pár tankkal😊
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Tényleg nagyon jó frakció a WM, de szerintem egyben a legnehezebb is játszani vele.
Neoncsoves:
Azért tiszteljük meg a többi fórumitát azzal, hogy legközelebb szalonképesebb formában mondod el mindezt! 😉
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Hátrasiklás nélküli lövegekkel detto.
Mellesleg szerintem a Wermacht messze a legjobb frakció. Velük legalábbis teljesen más dimenzióban tudok játszani, mint más frakciókkal. Persze csak AI ellen, mégha expert is.
Sajnos az online móka csak bolti verzióval megy.
Szóval ha vigyázol rá, és támogató egységként használod, akkor nagyon jó szolgálatot tehet az AT ht, de ezt tényleg gyakorolni kell.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Azóta egyébként újra próbáltam az általad leírtaknak megfelelõen, 1vs1 pályán, a PE-vel, egy expert brit ellen. Le is vertem, de nem volt annyira sima ügy.
Az elején jól ment, ahogy mondtad, 4-5 egység PG-vel+IH-val.
Be is szereztem mellé egy Light AT Halftracket.
Minden szépen ment, de aztán jött a stuartokkal.
A stuart lenyomta a ATHT-t, a PG-ket meg alaposan megtizedelték a britnek a telepített aknavetõsbunkerei.
Úgyhogy végül elõszedtem két hetzert, õk a gyalogsággal+IH-val együttmûködve már ütõsek voltak, és le tudtam nyomni a britet.
Viszont a ATHT megfelelõ kezelését még mindig nem vágom. Egy lövése kemény 20%-ot vitt le a stuart hpjából. Gondolom durvább tankokkal (Cromwell,Sherman, és még akkor a nehézfiúkról még nem is beszéltünk) szemben még gyengébben vitézkedik.
Ezak alapján feltételezem hogy az ATHT ereje a két spéci képességeiben rejlik. Jól gondolom?
Én nem szoktam a nyersanyag pontokat securálni, mert 1v1-ben sajna nincs rá idõ. 2v2 és efölött, elhúzódó játékoknál viszont nagyon jól jön.
Egyébként az új patchtõl meg fog nõni az SC szerepe, mert remek detection range-t (láthatatlan egységek észlelése) fog majd kapni. Jelenleg sajna csak a ketten képes normális távolságon belül észrevenni a snipert.
Neoncsoves:
A fejlettségi szinteket jelöli a T. Általában az épületekbõl származtatják. T0 az alapegységek szintje: pio, ketten, engi, stb. T4 a legerõsebbeké: M4 Sherman, Panther, Firefly, P4 inf sup tank.
Szerintem próbálj meg egy T2-T4 kombót. Nagyon erõs szerintem. Kihozol 3 pg-t, T2, majd új PG-k amíg nem jön a T4, egy AT ht, majd amilyen gyorsan tudsz P4. A gyalogságnak g43-at adsz, így elég jók lesznek az infantryk ellen. Ha erõlteti az infet, tán egy inf ht-t érdemes az elején behozni.
Jó tesztelést! 😊
Nem. Fullon de XP ÉS DX9. De azért jóóóó.
Szemléletváltásra van szükségem ezen a téren, úgy tûnik.
Az a baj, hogy akár kell hozzá mikró, akár nem, ha kimész online hús-vér játékosok ellen játszani, akkor már közepes playereknél sem ér sokat a marder. Így meg kell tanulni az AT ht-t használni, mert fõleg ranked 1v1-ben nélkülözhetetlen szerintem. A T4-ben meg az a jó, hogy 2. épület gyanánt már elérhetõ, tehát sokkal hamarabb lesz AT ht-d, mint az ellennek M4, mi több még az M8 is megelõzhetõ.
Az AT gránát azért hasznos, mert engine damage-et okozhat, ami majdnem minden jármû végét is jelenti nagy eséllyel.
A PS-ben tökéletesen igazad van, ezért aztán oldalról kell bevetni, és igaz, hogy lesznek veszteségeid, de az MP-bõl pótolható, ellenben 90 fuel és 420 MP elvesztése nagyon fájó tud lenni. Ez a 420 MP majdnem 10 PG reinforce, annyit tuti nem öl meg egy Sherman.
Szerintem játszál exp AI ellen pár olyan játékot, ahol direkt kihagyod a T3-at. Ha megszokod, bizti tetszeni fog, mert a PE egyik legerõsebb taktikája a korai P4 rush, az pedig az AT ht után már könnyen elérhetõ.
Jó játékot!
Az anti tank grenade meg az egységenkénti egy darab panzerschreck pedig finoman szólva nudli egy Sherman ellen. Az AT halftrackhez pedig kell az utolsó épület, ami 50 fuel kapásból. És tény, hogy az AT halftrackhez kiválló mikro kell.
Egyébként nem buziság, game balance. Arról nem is beszélve, hogy az OF frakciók mentalitásába nem fér bele a tankcsapda. A PE egy gyors, agresszív támadó frakció. A britek meg folyamatosan mozognak a jobb taktikai helyzet elérése véget.
Egyébként meg a PE-nek rengeteg AT cucca van. T1-es AT gránát, T2-es PS. Ezek ráadásul munícióból jönnek, az utóbbi MPbõl is nyerhetõ. Ennyit arról, hogy a "PE-nek egyszerûen nincs fuelmentes megoldása a tankelhárításraIsten".
Aztán ott az isteni AT Ht, amivel immobilizálni lehet az ellenséges harcjármûveket, majd kivégzi õket egyetlen PS PG. Persze kevesen használják, mert nem az a kifejezett könnyen használható, tápos egység.
Szóval egy kis gondolkodással bizony lehet itt mit kezdeni.
ui: "És valamihely idióta okból ugyebár a PE nem csinálhat tankakadályt se". SE doktrina - road block.
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
A teruleteket meg meg hell tudni vedeni 😊
(armor car , halftruck, stb.)
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
Kétszemélyes mapon játszottam expert amcsi AI ellen. Kevés volt az üzemanyag a pályán, egy low fuel pontom volt és egy rossz helyen lévõ medium, amit újra és újra sercuroltam, a gép meg újra és újra elvette.
Nem volt hülye a gép, Shermanokkal támadott. Ugyebár az ilyesmit a wermachtal könnyedén lehetne védeni, két PAK lövek kéne hozzá 300-300 manpowerért, a szélsõ útvonalakat meg lezárni tankakadállyal.
De én Lutwaffe Panzer Elite-el voltam, és rájöttem, hogy ebben az üzemanyagszegény helyzetben egyszerûen nem tudok mit kiállítani a Sharmanok ellen. Az egyetlen lehetséges megoldás ugyebár a tankhunter doktrína és a hetzer lett volna, 600 MP-ért, de én botor módon korán választottam doktrínát. Luftwaffe doktrínának persze ott a verhetetlen 88-as löveg, de az 80 fuelbe kerül. És valamihely idióta okból ugyebár a PE nem csinálhat tankakadályt se(ahogy a brit se). Ezt sose értettem, miért kellett, a tankakadálynak óriási taktikai jelentõsége van a játékban.
Az egyetlen megoldás a Marder lett volna, dehát annak 40 benzin darabja, plusz 20 a kifejlesztés.
Úgyhogy le is vert rendesen a gép. A PE-nek egyszerûen nincs fuelmentes megoldása a tankelhárításra(a hetzert most ne vegyük ide,mert doktrínás). Márpedig sok térképen van üzemanyaghiány.
Valahogy még mindíg azt érzem, hogy a PE-t nagyon eltolták.
Végeztem egy kis összegzést a Patch-ek területén hogy mit és milyen sorrendben kell feltelepíteni ha valaki az elején kezdi az alapjátékkal. Íme az összefoglalókimutatás. Ennél rövidebb utat nem találtam.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Irjatok pls tapasztalatokat, tippeket mindket oldalhoz egyarant. Esetleg linkeljetek jo replay-eket, amikbol lehet tanulni.
hoy ehh
127.0.0.1 reliclive.quazal.net
valamint ezt a mini-imaget hasznalom:
miniimage
es a 4.30.1-es daemon van feltelepitve (yasu-t nem hasznalom)
nem routerem van es zonealarmot(medium szekuritin) es nod3at hasznalok.
Company of Heroes Opposing Fronts-FLT
Company.of.Heroes-LOADiNG
Ebbol eleg az FLT verziot feltenni es felpeccselni 2.301-ig, a masikbol csak a kulcs kell, h aktivald az alap jatek kampanyait, valamint h valaszthatsd mind a 4 frakciot multiban, ne csak a britet es a PE-t.
Ezutan damemon+miniimage+host fajl buhera, aztan irany a jatek.
Nem tudjátok h esetleg van e vmi mega pack amibel az alap meg a kieg is benne van? lehet h megveszem mert már égnek áll a hajam😄. ha ugyse megy tökömszúrom magam.
Tudja esetleg itt valaki készül-e valami kiegészitõféle a játékhoz mostanság?
2. Van mini image a gamecopyworldröl és nem ma kezdtem a dolgokat-.-
3. beirtam a host fájlba mindent és baszik rám...
40 féle képpen próbáltam és semmi...
-az elesett katonak eltunnek, punk tum 😊 ,nem tudok rola h vmi is megtartana a mapon oket.
-igen, van egy olyan funkcio (ha kivalaztod az egyseget, a lehetosegei kozottk jobb oldalt), amivel mondjuk kimondottan tereptargyakat lohetsz szet.
1. ne legyen fenn mas virtualis meghajto, csak a daemon tool lite (lehetoleg a legfrisebb)
2. hasznalj mini image-t (gamecopyworld-rol szerezd e)
3. a host fajl ba ird be azokat a sorokat amiket robotnyk harommal alattam leirt.
ha ezeket igy megcsinalod, mennie kell neki...
- van olyan dolog, ami miatt erdemesebb megvenni az alap jatekot vagy eppen az Opp. Fronts-ot?
- letezik arra valami mod vagy beallitas, hogy az elesett katonak ne tunjenek el?
- be lehet allitani egy egyseg calpontjanak mondjuk egy tereptargyat vagy mindig csak ellenseges egyseget?
Koszi
127.0.0.1 cohlive-1.quazal.net
127.0.0.1 cohlive.quazal.net
127.0.0.1 reliclive.quazal.net