• Quent1n
    A játék arról szól, hogy ki mennyire gyorsan tud gondolkodni, jobban alkalmazkodni az ellenfél taktikájához, és kibillenteni az ellenfelet az egyensúlyából. Olyan mint a sakk, csak nem látni a másik minden lépését.
    Én a britekkel agresszívan szeretek játszani. A Brenekkel vadászok a foglalgató piokra, és közbe igyekszem a kulcspontokat foglalni. Ha lehet egy két emplacemantet is lerakok, csak ugye már kicsit lutri lett ez. A Stuart inkább PE ellen lehet jó. Mardereket röhögve eszi, ahogy minden könnyebb jarművet is. Ha jönnek a rakétások akkor kell neki egy kis támogatás erre jók lehetnek a rangerek. Tehát használható kütyü. Én pl. nagyon ritkán gyártok le akár egy Firefly-t is max Cromwell tankokat addigra már ált. eldől a meccs. Én úgy gondolom a tehát, hogy a legjobb védekezés a támadás a britekkel. Az viszont baj hogy eléggé függenek a sorsolt maptól. De ez a PE-re is igaz. Velük britek ellen úgy játszom, hogy kihasználom a britek lassúságát és foglalok ezerrel. Igyekszem elkerülni a konfrontációkat a csatatéren, csak foglalok a játszmák első részében, illetve ha lehet megkeresem a hqját. US és WM egészen más tészta ők véleményem szerint nem függenek annyira a mapoktól hála a mobil mgknek, mortaroknak, mobil AT gunoknak és csipásoknak.