Quent1n#4280
Az MG bugot én is tapasztaltam. Először csak Hochwaldon a szigetnél az also hidnál. Aztán már az erdőben is. A házaknál úgyszintén. Nem értem mire volt ez jó. Ahelyett, hogy a játék egyensúlyán dolgoznának egyre jobban elcseszik. A ToV is elég sokat rontott a dolgokon. A németek új tankja ami csak úgy eszi a Shermaneket. Gyakorlatilag felesleges is a Panzer Commandra gyúrni rankedben mert sokszor elég ez a tank is. 2-3 amik fedezik egymást támogató gyalogsággal azt csocsi. Igaz hogy a StugIV sztem nem valami nagy eresztés de ez meg túl erős lett szerintem. Aztán itt az amcsik armored carja. Nevetséges. Annyira pontosan lő hogy nem egyszer 3 lövés = 3 assault/tank buster grenadiers. Hihetetlen. Foszforral és 2-3as teamekben PanzerIV I -t is eszik röhögve. A britek armored carja még talán okés, a kangaroo meg jó ötlet volt szerintem. A ketten potló, a stukas PE tank és a német schwimmvagen se rossz. Amit hiányolok az a szövetséges gyalogság egysíkúsága. Az hogy a német fejlesztéseket gyengítik nem mego. attól még sokszorta változatosabb csapataik vannak. Knight Cross -oknak pedig még mindig nincs ellenfele. A brit tisztek harci képességeit én mindenképp megdobnám. Aztán itt van a játék szerintem legnagyobb rákfenéje a multis kód rengeteg hibáján kívül, a gyatra útvonalkeresés. Hihetetlen miket képesek az egységek sokszor csinálni, engem főleg a semmiben való elakadás, és az összevissza forgás idegesít. Nagyon remélem, hogy a következő stuff az valóban egy kieg lesz, nemcsak egy patch féleség amiért elég csúnya pénzt kérnek el. Ez a Warhammernél se volt szép húzás, itt se az. Mindezek ellenére továbbra is a legjobb stratégiának tartom a piacon, ami mondjuk a vetélytársakat is minősíti sajna.