kramer01#4268
Emberek, düh, harag!
Valaki azt írta, hogy ezek új körülmények, amiket meg kell szokni. Valahogy még egyetértettem volna vele, ha nem lettek volna előző JOBB patchek. De most játszottam a britekkel, akiket egyébként szerettem, és azt kell, hogy mondjam, akár le is húzhatták volna őket a WC-n. Indult ott a dolog, hogy az emplacementek nem akartak lőni, csak ha kedvük volt. A hidakon átjövő ellenség nem is ellenség. EKKORA BUGOT! Se a 17-es, se a MG, se a Bofor. Ja, Bofor. Ezzel mit csináltak? Régebben egész használható volt, úgy szétszedte a gyalogságot, ahogy illik. Most nem bírja őket eltalálni! És ez nem túlzás. Sárga fedezék mögött a 8. sorozata után ölt meg egy Volksgrenadierst. Utána folytatta az értelmetlen lövöldözést. De visszatérve... mire jók az emplacementek, ha simán megkerülik őket, és ők még észbe sem kapnak? Azt hittem megbolondulok, amikor ezt így sorozatban eljátszották velem...
Gyorsan segítségül hívtam a kanadaiakat. Derék kommandósaink nagyon tudnak a Stennel. Majd megjelent egy egység Knight Cross Holdier vagy mi a fene. És nem viccelek: 2 megölt közvetlen közelről 6 kommandóst! Ő... Mi van?! Tehát a Sten az lópikula az MP44-hez képest. Értem... Ráadásul a golyóállómellényről már ne is beszéljünk. Ja meg hogy a géppuska földhöz sem szorítja ezeket a derék vasalt nadrágos, kemény sapkás Hansokat. No comment...
Lassan nyithatnánk egy blogot "jó pc játékok" címmel, és itt a jó pc játékok negatívumait fikázhatnánk ki. Pedig az ilyen játékok ezt egyáltalán nem érdemelnék meg. Szerintem a Tales of Valor tesztelői még valahol a munka előtt leléphettek.