kramer01#4257
Csak meg tudom erősíteni, emberek, a Tales of Valor nem lett jó. Ami jó: ötletes, de nagyon kevés kapmány küldetés. A Direct Fire módot úgy reklámozták, hogy csak na. Hát: miért csak a kampányban van és az Operation Panzerkrieg-ben? És miért nem lehetett volna hozzátenni egy W,A,S,D mozgáskombinációt, hogy mondjuk lehessen is valamire használni? (pl. körözünk az ellen körül, és végig tüzelünk rá.)
De ez még semmi, mert baromira rosszak lettek az erőarányok. Én nem tudom pontosan, hogy melyik patch mit hozott, de még az Opposing Fronts-ra azt tudtam mondani, hogy ok. De amilyen irányba szerintem el kellett volna menniük az az, hogy a tankok nevetséges legyengítése helyett csökkentettem volna azok látókörét, és mondjuk a tankparancsnok adta volna a látókört, akit meg ki lehetett volna lőni. A gyalogságnak több ambush képességet és valami lopakodásfélét kellett volna adni. Mert így úgy néz ki, hogy a tankból 3 gépágyú tüzel rájuk nyílt terepen, ezek meg vígan táncolnak kettő bazókát beleeresztenek a Tigrisbe, és tovább állnak. A nyílt terepen meglepett gyalogságnak jobban kellene hullania, de mondjuk nehezen lehetne őket meglepni. A tankoknál meg sebzés helyzett az kellett volna, hogy a bazoka (vagy panzerschreck) vagy lepattan vagy betalál, és mondjuk össztűzben az ipse nehezebben célozzon. A puskák szerintem továbbra is gyengék maradtak, az assault fegyverek most még jobban megérik mint valaha.