• KingPunisher
    Jo game nem vitatom csak nekem hiányzik belőle valami.. a játékélmény.. ha megnézed értékelésket olyan 80% körül kapott pedig összetett szép ötletes , de átlagos playerek sőt azért COH sem átlag hanem joval bonyolultabb ..szóval aki szorakozni akar és nem full fanatikus az nem igen csipi ha ugy lövik ki a tankját hogy nem látta honnan lőnek..
    Egy tankot 5 ember irányitott 5 felé oszlott a figyelem most én direct controlba irányitok 1 tankot egyedül közeben rángatom a mapot a többi unit meg maga lödöz nem tul szorakoztató.. közben irányt figyelni sunyulni mert 1 lövés felfed..
    De embere válogatja én szeretem ha kijön Tiger akkor érzem hogy kijött a Tiger :) ad valami hangulatot, ahogy elvágom a mapot taktikus dolgokat huzok..
    Amugy sokan aztmondják COH szar mert áá nem reális de ki a szar akar reális game-vel tolni ez egy RTS ahol 2.vh-us modellek vannak amik nagyvonalakba hordozzák azok tulajdonságait de nem szimulátor akar lenni.. eleve fronton nem igen raktak össze tankot :)
    De nem mondom azt sem hogy CoH jobb mint Mow inkább azt hogy más de számomra viszont CoH szorakoztatobb és ezért jobb..
    De van aki Simsezni szeret van aki FPS-t kinek mi én kiprobáltam sokmindent és visszatértem a királyhoz ;)
    És ToV-ot várjuk szeretettel igaz itt csak 8 uj unit lesz de ezek valoban uj unitok más más taktikát hoznak nem 30 ugyanolyan tank más más páncélzattal meg 4 full egyforma nép ahol egy orosz seregen nem érződik hogy orosz mert stilustlan csak modellek mások sajnos ez van MoW-ba..