8857
  • BAk3R
    ok, akkor megfogom nézni. WIC nekem abszolút nem jött be, megy jól a gépemen nem az, hanem egyszerűen az egész, furcsa volt és nem birtam megszokni.
  • CAC
    Akkor tessék csak, mert a kampány után megállni kb olyan, mint az előjáték után felöltözni. :)
    Nekem pont a World in Conflict-ot volt szerencsém összehasonlítani a CoH-hal. Biztos elfogult vagyok, de ég és föld a kettő. Érzésre, játékstílusra, játékélményre is. Nem húzom le a WiC-et, mert nekem egész egyszerűen nem jött be, ettől még lehet jó játék. A statisztikai adatokat nézve (eladás, díjak, fórumtémák hozzászólásai, stb) bizony a CoH az RTS-ek királya.
    A WiC-ben ami fura volt, hogy a menükezelése villámgyors, a játék viszont indokolatlanul erőforrás igényes. Nem véletlen, hogy napjainkban is használják még videókártya tesztekhez, pedig 2007-es stuffról van szó. A grafikai motorja még peccselés után is optimalizálatlan. Azért erre illik odafigyelni.
  • BAk3R
    ja értem már mire gondolsz, hát én online nem próbáltam még :(
  • oroberto
    Azért mert a single rész az csak egyik jó része a COH-nak én a online multi automach miatt vettem meg ami szerintem megunhatatlan.
  • BAk3R
    hát a küldetéseket végigtoltam, vagy most ebbe mi olyan furcsa, hogy így visszakérdeztél? :)
  • oroberto
    COH kijátszottad???!!! Online elég nehéz kijátszani szerintem. Igen a Lan Coop is jó ötlet benne. Lentebb írtam hogy van a COH joint operationban ott is lehet coopban nyomni a küldetéseket.
  • BAk3R
    jah van benne valami, de én mégis elvagyok vele :) meg ugye COH-ot kijátszottam rendesen, úgyhogy most ezzel tolom. ja meg a MOW-ban a lan coop azért még megér egy pontot.
  • KingPunisher
    Jo game nem vitatom csak nekem hiányzik belőle valami.. a játékélmény.. ha megnézed értékelésket olyan 80% körül kapott pedig összetett szép ötletes , de átlagos playerek sőt azért COH sem átlag hanem joval bonyolultabb ..szóval aki szorakozni akar és nem full fanatikus az nem igen csipi ha ugy lövik ki a tankját hogy nem látta honnan lőnek..
    Egy tankot 5 ember irányitott 5 felé oszlott a figyelem most én direct controlba irányitok 1 tankot egyedül közeben rángatom a mapot a többi unit meg maga lödöz nem tul szorakoztató.. közben irányt figyelni sunyulni mert 1 lövés felfed..
    De embere válogatja én szeretem ha kijön Tiger akkor érzem hogy kijött a Tiger :) ad valami hangulatot, ahogy elvágom a mapot taktikus dolgokat huzok..
    Amugy sokan aztmondják COH szar mert áá nem reális de ki a szar akar reális game-vel tolni ez egy RTS ahol 2.vh-us modellek vannak amik nagyvonalakba hordozzák azok tulajdonságait de nem szimulátor akar lenni.. eleve fronton nem igen raktak össze tankot :)
    De nem mondom azt sem hogy CoH jobb mint Mow inkább azt hogy más de számomra viszont CoH szorakoztatobb és ezért jobb..
    De van aki Simsezni szeret van aki FPS-t kinek mi én kiprobáltam sokmindent és visszatértem a királyhoz ;)
    És ToV-ot várjuk szeretettel igaz itt csak 8 uj unit lesz de ezek valoban uj unitok más más taktikát hoznak nem 30 ugyanolyan tank más más páncélzattal meg 4 full egyforma nép ahol egy orosz seregen nem érződik hogy orosz mert stilustlan csak modellek mások sajnos ez van MoW-ba..
  • Prince23
    Április 7-én jön a TOV
  • BAk3R
    nem tudom én speciál pont erre vágytam, hogy nem kell ilyen hülye épületeket építeni egységeket gyártani, meg nem tudom. mellette pedig ez a profi játékmenet nekem nagyon adja. nincs az az eszetlen rohangálás mint COH-ban, sokkal realisztikusabbak az összecsapások. nekem tetszik ez, hogy kicsit komolyabb, és a taktika is jobban számít. sztem azért annyira nem lehetetlen az irányítás, nem kell mindenkivel fogalkozni, pl amit szóba hoztál orosz invázióson, a felét a gép írányítja, és egy részét te. úgy szoktam h vannak akik töltelék emberek, őket küldöm rohamkor meg felderíteni, meg akiket faszán felszerelek, rájuk vigyázok. de ez változó, mikor mire van szükség, pl okosan odafigyelje akár pár emberrel is komoly veszteségeket lehet okozni. jó ez az inventory dolog, na meg a direct control, házak foglalása. okosan kell csinálni és akkor nem veszel el a részletekben, nem tudom én nem élvezem kevésbé, mint a COH-ot, sőt.

ui.: de az tény, hogy mivel nem volt neki szinte semmi hype-ja alig ismerik páran, meg úgy gondolják, hogy akkor biztos gagyi. egy próbát azért mindenképpen megér.
  • oroberto
    Én is néztem a játékot (multi) meg is van. Nem rossz de az én véleményem hogy túl reális ami a fun rovására megy ez alatt azt értem hogy mindenki te irányítasz egyenként minden embernek külön invertory üzemanyag (járművek) lőszer direkt fire csak azt látod amit a katona lát semmi többet. tehát ház mögé elbújva ellenség simán leszed lesből ha elé gyalogolsz és még annyi időd sincs hogy meglásd honnan lőttek nekem kevés volt hozzá a reakció időm.
    Nagyon óvatosan kell benne mozogni mindegy milyen egységről van szó. szóval ez a túlságos realitás nagyon a szórakozás rovására megy de ez most a jelenlegi véleményem még nézegetem és lehet változni fog.
    Például a 2 orosz küldetés na van vagy 100 ember irányításod alatt na most mindre odafigyelni lehetetlen a német ostrom meg jön mint állat 3 oldalról, nem igazán élveztem.
    Nem lesz trónfosztás elveszünk a részletekbe játék közben ez a jó megfogalmazás! és pont a játékélmény veszik el így azzal tökölsz mi merre nézzen meg dircetbe hol lödd meg a tankot..
    Jelenleg a COH a legjobb RTS ugy gondolom, legalábbis összetetségében részleteségben veri, de összhatásban még mindig CoH az első..

• KingPunisher
    Probáltam bizony.. Összetett jo ötletek vannak benne elég szép grafika reális cucc..
    De nekem ne reális legyen hanem játszható szorakoztató élvezzem mikor tolom vele ne kiguvadt szemekkel sasoljak és 1 lövéstől lemenjen a King Tigerem.. meg 60 dologra figyelve türelmesen sunyuljak..
    Persze izlés kérdése jo game MoW is sokan jobbnak tartják CoH-nál mivel elég reális de játszhatóság játékélmény tekintetében Szerintem CoH messze veri..
  • BAk3R
    number one-nal vitatkoznék, próbáltad már a Men of War-t?
  • oroberto
    Maximálisan igazuk van az előttem szólóknak fognám és megvenném ennyi pénzért vétek nem beszerezni jelenleg a Nummer one RTS-t a piacon.
    Kettő néppel is el lehet lenni jó darabig mert nem tingli tangli egyszerű játék.
  • CAC
    A legtrágyább diákmunka is fizet már 500 forintot óránként. Míg lewarezolja valaki a stuffot, aztán szop napokat a crack, peccs, hamachi trióval, bújja a fórumokat megoldást keresve, sokkal több időt cseszve el az életéből, mint 3 és fél óra, ami alatt megkeresi a jogtiszta gém árát. Én se pengetnék ki 10k feletti cuccokat blindre, de egy köztudottan isten játék bagóért az más kategória.
  • KingPunisher
    Sokan látom tört gammel tökölnek 1790ft-ért meg lehet venni amit iszonyat megér és ezzel tudtok játszani azokkal is akiknek megvan az OF csupán nektek annyi a különbség hogy 2 nép lesz választható..
    Ne kell hamán tökölni stb 1790ft meg szerintem bárkinek megoldható..
    még mindig összeségében ez a legjobb RTS a piacon perszes izlések és pofonok ezért mögéírom.. szerintem.
  • CAC
    Esetleg tudnátok olyan játék címeket felsorolni (lehetőleg 2006-2009 közöttieket), amikben beépített benchmark van? Úgy mint a CoH és a World in Conflict grafikai beállításain belül.
    Bocsi az offért, de nem találtam más, általános topicot erre, s gondoltam ti -mint a játék ismerői- legalább tudjátok, hogy mire gondolok.
  • CAC
    Mondjuk szüksége lehet a régebbi replayek lejátszásához. Egyébként a visszajátszás magasan a leggyengébb része a CoH-nak. Nem lehet előre tekerni a repet, azonos verziószámúnak kell lennie a gémnek a reppel...azért ezek nagy hiányosságok.
  • Evoluti0N
    Sikerült megoldanunk, h lássuk a másikunk által kreált szervert. Most az a gond, h kiírja: "Could not connect to all players". Összes tűzfalat (Windows beépítettet + sygatet kikapcsoltuk), de így se jó.
  • szoszibá
    Sziasztok! Olyan gondom lenne, hogy nem tudom felpatchelni a játékot.

Felrakom az alapjátékot, majd a kieget és utána tenném a 2.100-2.101 patch-t de nem megy fel, hibaüzenettel leáll! Valaki tudja a megoldást a problémámra?

Előre is köszönöm!
    Péter
  • ropi88
    uh, újratelepíteni az izom sok idő...
    csak kérdeztem, kiváncsi voltam rá
  • robotnyk
    újratelepíted az egész játékot. minek neked régebbi verzió btw?
  • ropi88
    hali
    hogyan tudok feltenni egy régebbi javítást? most a 2.301 van fent de nekem a 2.300-as kellene
    koszi
  • oroberto
    Gondoloztam a dolgon.
    A www.portforward.com-on meg kell nyitni 3 db portot ahogy ott le van írva routerbe lehet az a gond + tűzfalba engedélyezni kell a hamacit + valami magas prioritásra rakni talán ez segíthet.
  • oroberto
    Én Brittel kezdtem. Sokat játszottam velük utána jött US majd Whermact hidd el US-el a legkönnyebb játszani és nyerni.
  • zede
    tudnál nekünk segiteni ebben hogy te hostoljál?
  • robotnyk
    olyan hosztoljon aki nincs router mögött. 2.301 CoH, 1.015ö hamachi. a hamachi legyen a kapcsolatok között az elsődleges. sok más ötletem nincs.
  • zede
    valakik akinek megy igy kérem irjon már valami ott vagyunk vagy 4-5 emberke aki akarná nyomni de semmit nem tudunk valaki plz help
  • Evoluti0N
    Jah még annyit, h más játékoknál látja egymást a 2 gép, szal nem a hamachival, vagy az összeköttetéssel van a gond. Előre is köszi a segítséget.
  • Evoluti0N
    vmit le kell tölteni, patchet vagy vmit a hamachin játszáshoz? 1.0.1.5 hamachit használjuk, de nem látja egymást a két gép. Azt hallottam, h kell vmi 138 megás patch állítólag. A tört verzióra felrakható ez a patch, vagy tört patch kell?
  • robotnyk
    előfordulhat, mi azt használjuk.
  • zede
    az elképzelehtö hogy az a gond hogy nem az 1.0.1.5 ös verziot használjuk hanem a legfrisebbet?
  • zede
    vagy van valaki akinek megy hamachin kerszetül?
  • zede
    nem használtunk carck-ot hanem kép filét mind2 ö hoz nincs is crack filénk..ha netán megvan valaknek legyenszives segiteni beállitani és hamachin kiprobálni...
  • kitt2000
    Szeretnék egy sziveséget kérni hogy valaki nem tudna adni egy mentést(az ellentámadás után kénne amikor az 500 ponttott kell megxsinálni) az nem sikerül vagy eljutottam de újból fel kelett telepiteni!
    A rendes alapjátokhoz kénne !
    Elöre is köszönöm!
  • m0tTh0w
    Szerintem crackoltatok a jatekot. Ez hiba.
    Tores helyett inkabb hasznaljatok mini-imaget, ugy majd latjatok egymast.
  • Gauge
    Szerintem meg a brit, de akkor is röhej, hogy "szegény" németeknek soha nem jut semmi...
  • zede
    Szép napot volna 1 problámám a hamachival kapcsolatos..
    csak annyi hogy nem látjuk egymást az érdekesség az hogy csak akkor nem ha közvetlen csak neten nyomjuk..ha pl össze van kötve a gép lan ba akkor látjuk egymást de nem tudunk csazlakozni csak akkor ha a hamachit is inditjuk..ha nincs összekötva a gép akkor meg eggyáltalán nem látjuk egymást a gaméba..hamachin tudunk pingelni egymást tüzfalak kilöve
    az etc filéba ezek vannak
    127.0.0.1 cohlive-1.quazal.net
    127.0.0.1 cohlive.quazal.net
    127.0.0.1 reliclive.quazal.net
    eddig a legujjab frissitésig mentünk a 2.301 ig ha valaki tudna segiteni jo lenne
    köszi
  • ropi88
    nekem a mini-imagehoz még crack is kellett, mert nélküle csak neten lehetett nyomni...
  • m0tTh0w
    1. peccseld fel 2.301-ig
    2. hasznalj mini-imaget, ne crackot
    3. c:windows\system32\drivers\etc könyvtárban a hosts nevű fájlt kell szerkesztésre megnyitni, és a végére beírni a következőt:
    127.0.0.1 reliclive.quazal.net

jaccik.