BAk3R#3832
nem tudom én speciál pont erre vágytam, hogy nem kell ilyen hülye épületeket építeni egységeket gyártani, meg nem tudom. mellette pedig ez a profi játékmenet nekem nagyon adja. nincs az az eszetlen rohangálás mint COH-ban, sokkal realisztikusabbak az összecsapások. nekem tetszik ez, hogy kicsit komolyabb, és a taktika is jobban számít. sztem azért annyira nem lehetetlen az irányítás, nem kell mindenkivel fogalkozni, pl amit szóba hoztál orosz invázióson, a felét a gép írányítja, és egy részét te. úgy szoktam h vannak akik töltelék emberek, őket küldöm rohamkor meg felderíteni, meg akiket faszán felszerelek, rájuk vigyázok. de ez változó, mikor mire van szükség, pl okosan odafigyelje akár pár emberrel is komoly veszteségeket lehet okozni. jó ez az inventory dolog, na meg a direct control, házak foglalása. okosan kell csinálni és akkor nem veszel el a részletekben, nem tudom én nem élvezem kevésbé, mint a COH-ot, sőt.
ui.: de az tény, hogy mivel nem volt neki szinte semmi hype-ja alig ismerik páran, meg úgy gondolják, hogy akkor biztos gagyi. egy próbát azért mindenképpen megér.