oroberto#3831
Én is néztem a játékot (multi) meg is van. Nem rossz de az én véleményem hogy túl reális ami a fun rovására megy ez alatt azt értem hogy mindenki te irányítasz egyenként minden embernek külön invertory üzemanyag (járművek) lőszer direkt fire csak azt látod amit a katona lát semmi többet. tehát ház mögé elbújva ellenség simán leszed lesből ha elé gyalogolsz és még annyi időd sincs hogy meglásd honnan lőttek nekem kevés volt hozzá a reakció időm.
Nagyon óvatosan kell benne mozogni mindegy milyen egységről van szó. szóval ez a túlságos realitás nagyon a szórakozás rovására megy de ez most a jelenlegi véleményem még nézegetem és lehet változni fog.
Például a 2 orosz küldetés na van vagy 100 ember irányításod alatt na most mindre odafigyelni lehetetlen a német ostrom meg jön mint állat 3 oldalról, nem igazán élveztem.
Nem lesz trónfosztás elveszünk a részletekbe játék közben ez a jó megfogalmazás! és pont a játékélmény veszik el így azzal tökölsz mi merre nézzen meg dircetbe hol lödd meg a tankot..
Jelenleg a COH a legjobb RTS ugy gondolom, legalábbis összetetségében részleteségben veri, de összhatásban még mindig CoH az első..