-
CAC #3587 Ó azt hiszed, hogy ha odaírod, hogy "ne válaszoljatok", akkor az majd jól mentesít a tömény baromságtól, amit irkálsz? Ha nem akarsz eszmét cserélni, akkor vezess otthon naplót, aztán azt írd tele, ne közösségi oldalon prédikálj!
Már az elején fel akartam adni ennek a töménytelen mennyiségű hülyeségnek az olvasását, de gondoltam nem mindennap találkozik az ekkora blődséggel, így végig küzdöttem magam rajta.
Roppant nagy csalás, hogy tudjuk mi az a Fog of War! Sőt! Az is, hogy tisztában vagyunk azzal, hogy mit jelentenek az annihilate, victory point, play és game szavak. Mi már csak olyan elvetemültek vagyunk, hogy elolvassuk azokat az írásokat, melyek megjelennek a játék kezelőfelületén. A FOW, mint olyan már a Düne 2 óta létezik. Ez ugye 92-ben jött ki. Biztos sokat várok tőled, hogy ismerned kelljen egy -az RTS iparban- legalább 17 éve létező fogalmat. De tudod mit, nem is kell ismerned, de akkor legalább hülyeséget ne írjál. Igazán sok időbe került volna rákeresni a guglin, ehelyett beégetted magad jól. De hát a sírós mentalitásod már ismerjük...
Batch téma: ténynek veszed egy user levegőbe előtt találgatását? Gratula! Ha van is ilyen a CoH-ban, akkor sem ad kb semmi előnyt, csak a retardáltaknak, akik képtelenek kettőt kattintatni, akkor is csak ökonómiai téren.
" ti meg mien felvilágosítottak vagytok!!!, Azt engem ugattok le, hogy legkönnyebb rinyálni, hogy "-csalók!!!" LooL!!!"
Na bezzeg a lol-t ismered. Akár "felvilágosítottak" vagyunk, akár nem jogunk van leugatni a faszságokat írókat.
Alt+F4 a vége? Igen, kedves drophacker köcsög? Na az ilyenek miatt nem szeretem néha ezt a játékot. Béna kis, tudatlan pöccs vagy, és a végén kiderül, hogy te csalsz. Őszintén remélem, hogy a relic banolja az accountodat, mert -bár biztos nem tudod, de én csúnyagonosz felvilágosított, elmodnom neked- egy ideje a notórius drophackereket letiltják.
Ha figyeltél volna az általad említett többszáz meccs alatt, akkor tudnád, hogy a statoknál először írják a nyert, aztán a vesztett eredményeket.
A NAT hiba csak a csatlakozást hiúsítja meg, ha már megy a játék nem lép fel.
Na a többire se időm, se kedvem.
Valami félelmetes vagy vazz!