Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja és remélem singlebe világtérkép ,stb -medieval (tw)2vel remélem felveszi a versenyt,különben te fizeted!te formátum(kreativ a neved!
nemkötelezö pofáznod te segg!megveszem eredetibe és kész+balfasz te vagy!sporolj a levegövel kis köcsög.ki kérte h kommentálj?a törtegyfos/igy yo?
formatuq
Egyiket se kell/kotelezo csinalni, eleg megvenni, ha lusta vagy, vagy nincs idod, boltba se kell menni erte, ott a steam....

Jah, de te ingyen akarod, es meg balfasz is vagy? Igazad van: ezegyfos

<#banplz>

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

Sziasztok! Láttam, hogy többen küzködtetek a játék elindításával, így jártam én is. A kapott üzenet nekem is "validating media.......could not verify media". Próbáltam több oldalon visszanézve megoldani a problémát az alapján amiket írtatok, de biztosan figyelmetlen vagyok, és nem találtam, pedig írtatok már róla. Kérem, hogy akinek ugyanez volt a problémája, írja le legyen szives, hogy mit tegyek. Vagy ide, vagy az e-mail címemre ([email protected]). Csak single- ben szeretném végigjátszani, a hálózatos verziójára nem kell a megoldás. Elõre is köszönöm a segítségeteket!
nafigyelj!lehet h jo a game,nemkétlem,de sztd normálisdolog,a win mappába hostot editálni,ezzel egyidöben yasu,mini imiget tölteni.mindezt egy nyomorult single player miatt?????,ráadásul nem tudtam megoldani!/pedig ugy cs ahogy kell.tehátegyfos!
Gratulálok, legalább megpróbáltad <#bee1>, az "ezegyfos" pedig a hozzászólásodra illik igazán. üdv 😊

ennyi baszodást még1 játékkal sem kellett átélnem,végeredmén,nem tudok játszani.ezegyfos
mike0013
sajnos nincs😞
de azért köszi😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Sajna sem az OF installban, sem a feltelepült gameben nem tudtam elszeparálni a fájlait, csak a worldbuilder.exe-t. Ha van valami más ötleted, szívesen segítek.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Olvass vissza! Az #1719 postban ott van a telepítés pontos menete.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

csumi 😊 megvan az origi CoH, letöltöttem az 1,75GB-os patchet. akkor mostmár tudok online játszani?

formatuq
mert a ranking system nem mukodik kb egy hete

friss info-t itt lehet szerezni

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

Sajna állíthatod akármien ocsmányra a grafikát, 3v3 ban szinte mint a diavetítés sokszor. Énis alig bírok utasítást adni az egységeknek, de viszont jópárszor végiggondolhatom mit is akarok csinálni 😄 A statot senkinek nemszámolja valamien csodálatos okból... énis nyertem már vagy 15 meccset, ami olyan szépen nézne ki ha kijelezné.
please help! 8/
mike0013
köszi😊
3v3-nál nekünk is jelentkezik a szaggatás😞
2v2-nél simán jó pedig:/

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Megnézem otthon, ha nem vészes méretû feltöltöm ftp-re. Majd küldök linket jól. 😊

Egyébként lanon normális a laggolás 3v3 esetén? Ebbõl 3 user, és 3 ai. Én abban a hitben éltem, hogy ez csak neten jelentkezik. Sima hubot használunk, és a játék elõrehaladtával egyszerûen játszhatatlan lesz. Lassan reagálnak az egységek, állandóan kidobná a usereket, stb. A nodot kigyomláltam a memóriából, tûzfal shotdown, grafika minimum, de nem javult. Pedig szingliben izmos beállításokkal (minden max, csak nincs élsimítás) tökéletesen fut.

Üdv!
Tudja valaki véletlenül miért nem müködik a saját statisztikám az online játék alatt? 0 gyözelem 0 vereség pedig játszottam egy párat és ennek ellenére nem jegyzi... Nem tudom mi lehet a gond...
mike0013
na sikerült kiderítenem, hogy worldbuilderrel lehet mapeket csinálni viszont azt csak patch-csel lehet feltenni, amit nem szeretnék, mert azokkal csak gondjaim voltak a netes játék miatt, szóval ha valaki lenne olyan rendes és el tudná küldené vagy valami az kérem jelezze😊

csáóó! lécci segitsetek! letöltöttem a játékot de nekem is csak online akrja elinditan letöltöttem azt a két filet de nem tudom mit csináljak vele és azóza már online se akrja elinditani! egyszer már ujra is telepitettem de semmi!
mike0013
tud valaki valamit egy map editorrol (van-e, ha igen le lehet-e tölteni) a sima CoH-hoz😊?
tehát nem a kieghez

A validate nem feltétlenül azt jelenti, hogy fel akar csatlakozni, hanem hogy megnézi, hogy eredeti játékkal rendelkezel e. Tehát a dvd-ben, virtual drive-ban lévõ köteteket is nézi. Ha jól letiltottad a netelérést, akkor neked ezekkel lesz valami baj.

Én azt javaslom, hogy uninstalláld a gémet, és keresd meg robotnyk hozzászólását kb 7 oldallal ezelõtt, ahol leírja pontosan, hogy mit kell tenned. Én úgy raktam fel, és mûködik. Annyit kell csak módosítani, hogy nem kell görcsölnöd a tûzfal tiltással, hanem a host fájl buherral kell kezdened.

minden fennt van,de mégse!single game ezni akarnék,de fel se ajánlja,egyböl csatlakozni akar,sikertekenül.could notveryfiing media üzenet,hihetetlen!mi a legegyszerübb modja,h cstlakozzon sima singlehez.yasus témán tul vagyok már...nem lett jo.help
Daemon 4.10 vagy feletti? Yasu 1.4?

help!következö az üzenet:validating media.......could not verify media?mi lehet ez,single playert sehogy nem birom elérni!/mini image,host átirás,yasu....ugyanez az üzenet,nem crackelek.tudnátok segiteni?nem hiszem h ennyire bonyolult single zni?nem is értem,netre megy pedig átirtam a hostot.de,could not.....légyszi segitsetek.kösz
a hosts fájlt h tudom megnyitni szerkesztésre,kell vm progi hozzá?/h utánairjam a 'sorokat'help pls,ezen mulik már csak!és köszönöm mindenkinek,aki segitett.
mike0013

FIGYELEM!
AKINEK NEM MEGY A MULTI HAMACHIN, TEHÁT NEM TUD CSATLAKOZNI ÉS HOZZÁ SEM TUDNAK CSATLAKOZNI VAGY NEM LÁTJA A SZERVEREKET, ANNAK ITT A MEGOLDÁS:
1.,Vezérlõpult -> Windows tûzfal -> speciális fül -> Hamachi hálózat kijelöl -> ICMP beállítások -> Bejövõ echo(ping) kérés engedélyezése -> OKÉzod!
Ezzel a beállítással már tud téged bárki pingelni!
2.,Vezérlõpult -> Hálózati kapcsolatok -> fennt speciális fül -> Speciális beállítások... -> a kapcsolatok részben a hamachi sort feltolod a lista tetejére a nyíllal -> OKÉzod és újraindítod a gépet!

ugy hallom p.f.mini image kell?tudna vk mondani erröl vmt gamecopyw-ön nemtom milyen néven találom?help pls.már nagyon játszanék? pls
ugy hallom p.f.mini image kell?tudna vk mondani erröl vmt gamecopyw-ön nemtom milyen néven találom?help pls.már nagyon játszanék?
mike0013
valami hasonló van nekünk is, ugyanezeket megcsináltuk, és most annyi a gond, hogy nem látjuk egymás szerverét, ne kérdezd tõlem mi a gond, fogalmam sincs😞

szisztok.....javítanék. Game már elindul...Lan képernyõnél megfagy az egyik gép....
sziasztok!

Tök tele!!!😞
Alap teljesen jól ment, felraktam a kieget, aztán leszedtem (uninstall).
Most újra feltelepítettem az alap COH-t, de nem akar elindulni. Lanoznánk (alap COH val)és teljesen kész vagyok (ezért szerveztük össze az egészet)
Valakinek valami 5let? Tuti, hogy a kieg ....ott be neki. Honnan kellene még azt kigyomlálni?

Köszönöm a segítséget elõre is!
köszönöm!
BlackShadow
idézet 1719 bõl:
"c:windows\system32\drivers\etc könyvtárban a hosts nevû fájlt kell szerkesztésre megnyitni, és a végére beírni a következõt:

127.0.0.1 cohlive-1.quazal.net
127.0.0.1 cohlive.quazal.net

mentés, és kész. (a filenak nincs kiterjesztése, ez maradjon is így"

így nem akar bejelentkezni minden indulásnál.. elérhetõ lesz a singleplayer.. neten hamachival tudsz játszani

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

sziasztok!aki tud segiteni,irjon pls!csak online a game?opposing fronts?vagy kell valami alapjáték féle?nálam egyböl kontaktot keres,és persze nem talál!ha lan,akkor hogy tudok csatlakozni?vagy single game be hogy lépek be?várom a választ thx
robotnyk
milyen driver van fent vgahoz?
elite
az van és be van állítva...

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

robotnyk
nod32d van? ha igen, IMON exceptionben be van állítva a reliccoh.exe?
elite
Nem fagy, viszont néha multi közben kidob asztalra... Reliccoh problem in simengine.dll blablabla. Egyszerre fagy havernál is, ugyan ezzel az üzenettel, úgyhogy ez nem hardware-es probléma.

TBTPumpa
akit érdekel, az a Magyarítások Portálról letölthetõ az alapjáték fordításának a javított, immár az 1.71-es javítással is mûködõ változatát!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

mike0013
áá, mostmár elegem van ebbõl, anno ment a sima (nem patchelt) alap CoH-hal, leszedtük a kiegészítõt, felraktuk a játékot és most nem látjuk egymás szerverét, anno simán jó volt, nem hiszem el😞(
tûzfal ugyanazokkal a beállításokkal van, szóval nem értem, ötlete valakinek:S?

Srácok, mediumon elfutna a gépemen?
AMD ATHLON64 3200+
MSI ATi Radeon x800TD 256MB DDR2 SM2.0
2x512mb Kingston RAM

mike0013
próbáltuk, mindkettõnknél kikapcsolva, most olvasgatom a readme-t, a porttal nem igazán értem, hogy mit kell csinálni:S

elite
Igen!!!
Most játszottam és nem fagyott!!!
VÉGRE VÉGRE!

robotnyk
v2.103 10/31/2007

General

- Corrected a validation problem that exists on North American released copies of CoH: Game of the Year.
- Fixed an occasional crash that would happen on quad-core CPU's.

Gameplay

- Fixed a bug in the Infantry Combat System that was causing inconsistent application of priority system.
- Fixed a modifier in the church steeple that was enabling snipers to fire at drastically increased rates.
- Fixed British infantry invincibility when capturing and reinforcing heavy weapons (Machine guns, mortars etc.)
- Axis Knight’s Cross Holders have abilities arranged so that both Assault and Fire Panzerfaust are usable from the command panel.
robotnyk
akkor valakinél tûzfal gond lesz. nézzetek meg a readmet a játék könyvtárában, be van írva milyen portokat kell megnyitni.
mike0013
mini-image + yasu, mindkettõnknél, plusz mással is néztem ugyanez😞

robotnyk
valamelyikõtök crackeltel akar hamachizni, nem fog menni.
mike0013
másvalaki:S?
msn-en már kitárgyaltunk mindent ezzel kapcsolatban és nem jó, nagyon hálás lennék annak, aki megtudná mondani a választ😊

mike0013
megpróbálom, én kikapcsoltam, de barátom nem, szóval valószínû ez a gond, nagyon köszii😄

BlackShadow
tegnap volt nekem is ilyesmi.. kikapcs tûzfal, s kész 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"