-
Igazad VAN !!!!
Köszi! Szólj ha mehet a game, vagy irj PÜ-t, felveszlek msn, azt tolhatjuk multiba!
Meg mi ez a Fog of War ?? Nincs köd???
Jaaaaa!!! Meg batc file?????,
Azt én sírok egyből h csaló?????? Elnézést cimborák!!!!!
Ezekről nem is hallottam, de még csak meg se fordult a fejembe, hogy csaljak, ti meg mien felvilágosítottak vagytok!!!, Azt engem ugattok le, hogy legkönnyebb rinyálni, hogy "-csalók!!!" LooL!!!
Neeeem.
Csak azt nem értem, h én a 3. (harmadik) egységemet gyártom, ő már 4., vagy 5. lángszóróssal (kb 10 ember) a HQ -mat égeti!!! Aztán előhívok egy egység support-ot (akármit) és mintha meg se jelentek volna, ugy letarolja a lángszórós munkásaival, és közbe máár a 8. tankját építit, mikor én közbe megpróbálok talpra állni, aztán persze h Alt+F4 a vége, mert esélytelen a meccs, kb 5 perc game utánn.
Nah ezektöl van kibaszottul tele a faszom. Mert ha elkezdene gyártani, vagy fejleszteni, meg védekezni, OK, de nem egyböl így le -RUSH olni!!! Azt esélyem sincs semmit se tenni. Ezektöl tudnék hányni.
Nem baj Cefre!! Mad írj, msn -en megtalálsz, kicsit többet kéne gyakorolni!! Igaz, mikor még nem volt meg eredetibe, és hamachin toltuk multiba, sose volt ilyen kiegyenlítetlen game, mindig órákon át zajlott egy MATCH, és szinte az utolsó embereken múlott minden, nem pedig egyből LERUSH-ol, rengeteg lángszórós cigóval, meg stb... hanem el lehetett játszani, élvezted is. az idő is telt, nem pedig 2 perc utánn felirta veszteségnek. Aztán meg persze a gyökér profi feljöm 2/6000 -es stattal amiböl a 2 veszteség is NATNEGOTATION miatt következett be, és lvl 1 -en van, igazából 2/18 as stattal, csak uj profilt kezdett, még ha te HOST -olsz is, és ugy bedarál minket, mint ha muszály lenne. Nah ezektöl mászok a falra, de ha te mész fel, pl egy max lvl 7-re, és a statod lvl 5, és 28/47 ugy KICK -elnek, mintha kötelező lenne, nehogy tanulj töllük valamit is.
Erről ennyit!
Kösz annak, aki segítő szándékkal írt, meg annak is, aki leugatott, ez bebizonyította nekem azt, hogy:
"Nem az a dicsőség, hogy sohasem bukunk el, hanem az, hogy mindannyiszor felállunk!!"
igaz ez az idézet, akár ki is írta!
Bocse, ha felkavartam a vizet ezen a fórumon, többet erre ne válaszoljatok, mert ugyse jutunk dülöre!!
Továbi szép estét/napot, és győzelemben, nyereségben gazdag 2009 -es esztendőt kívánok mindenkinek!
Csumi.