• Neoncsoves
    Mivel gyenge páncélzata van, próbálj meg fedezékből lőni, vagy próbáld meg azt, hogy meglepetésként lövöd a tankokat vele... El kell érni, hogy az ellenfeled a tankokkal úgy guruljon, hogy rálásson az ATHT-d az oldalára, még jobb ha a seggét is látja mert akkor nagyobbat sebez... PE-hez hülye vagyok, britekkel mindig artillery supportolok 2v2-ben 3v3ban... :) PE-vel 1x játszottam akkor is mákom volt mert egy másik noobbal játszottam, úgy látszott először játszik britekkel. Nekem már volt dolgom PE-vel, skirmishben próbálgattam... Hát, nem tetszett, de úgy gondoltam 1x muszáj megtanulni, ezért megfogtam magam és elmentem ranked meccselni vagy sima meccselni? nem tudom. Azt tudom, hogy 30percnél tovább tartott az 1v1, kb 1 óra körül volt. Egy ideig csak gyűjtöttem a seregemet, aztán lerohantam az ellenfelemet. Inkább az volt furcsa, hogy kb. 2 háznyit mentem és ott volt a teherautója, alap, hogy szétlőttem egyből, közben tizedelte az embereimet a bunker, de én a teherautóra koncentráltam. kiszedtem a teherautót, tankot már nem tudott hozni. No, elkezdtem foglalkozni bunkerekkel, stb... Szépen lassan meglett, közben a srác a map másik felén akart támadni és azt vettem észre, hogy seggbetámad. Igazából az volt a nagy szerencsém, hogy én folyton küldtem az utánpótlást, ezért folyton gyengültek a tankjai, gyalogosai. Igaz sok emberem meghalt, de már csak gyalogot meg Bren Carriert tudott behozni, naggyából itt vége lett az egésznek :)