CAC#3343
Konkrétan a tankakadály estén nem írtad le, csak a szövegben volt jelen a doktrina függőség. Mondjuk ezen nem fogok kukacoskodni, csak megemlítettem, hogy azért van rá lehetőség.
Az a baj, hogy akár kell hozzá mikró, akár nem, ha kimész online hús-vér játékosok ellen játszani, akkor már közepes playereknél sem ér sokat a marder. Így meg kell tanulni az AT ht-t használni, mert főleg ranked 1v1-ben nélkülözhetetlen szerintem. A T4-ben meg az a jó, hogy 2. épület gyanánt már elérhető, tehát sokkal hamarabb lesz AT ht-d, mint az ellennek M4, mi több még az M8 is megelőzhető.
Az AT gránát azért hasznos, mert engine damage-et okozhat, ami majdnem minden jármű végét is jelenti nagy eséllyel.
A PS-ben tökéletesen igazad van, ezért aztán oldalról kell bevetni, és igaz, hogy lesznek veszteségeid, de az MP-ből pótolható, ellenben 90 fuel és 420 MP elvesztése nagyon fájó tud lenni. Ez a 420 MP majdnem 10 PG reinforce, annyit tuti nem öl meg egy Sherman.
Szerintem játszál exp AI ellen pár olyan játékot, ahol direkt kihagyod a T3-at. Ha megszokod, bizti tetszeni fog, mert a PE egyik legerősebb taktikája a korai P4 rush, az pedig az AT ht után már könnyen elérhető.
Jó játékot!