• bgabor
    Nekem mostanság a Panzer Elite-el van problémám.
    Kétszemélyes mapon játszottam expert amcsi AI ellen. Kevés volt az üzemanyag a pályán, egy low fuel pontom volt és egy rossz helyen lévő medium, amit újra és újra sercuroltam, a gép meg újra és újra elvette.

Nem volt hülye a gép, Shermanokkal támadott. Ugyebár az ilyesmit a wermachtal könnyedén lehetne védeni, két PAK lövek kéne hozzá 300-300 manpowerért, a szélső útvonalakat meg lezárni tankakadállyal.

De én Lutwaffe Panzer Elite-el voltam, és rájöttem, hogy ebben az üzemanyagszegény helyzetben egyszerűen nem tudok mit kiállítani a Sharmanok ellen. Az egyetlen lehetséges megoldás ugyebár a tankhunter doktrína és a hetzer lett volna, 600 MP-ért, de én botor módon korán választottam doktrínát. Luftwaffe doktrínának persze ott a verhetetlen 88-as löveg, de az 80 fuelbe kerül. És valamihely idióta okból ugyebár a PE nem csinálhat tankakadályt se(ahogy a brit se). Ezt sose értettem, miért kellett, a tankakadálynak óriási taktikai jelentősége van a játékban.
    Az egyetlen megoldás a Marder lett volna, dehát annak 40 benzin darabja, plusz 20 a kifejlesztés.
    Úgyhogy le is vert rendesen a gép. A PE-nek egyszerűen nincs fuelmentes megoldása a tankelhárításra(a hetzert most ne vegyük ide,mert doktrínás). Márpedig sok térképen van üzemanyaghiány.
    Valahogy még mindíg azt érzem, hogy a PE-t nagyon eltolták.