deserter#2138
Nah mosmár komolyan elegem van!!!!! Ma megtörtén 3 szor is, hogy a csapattársamat kidobta a szerver valami okbol. Valamikor már az elején, valamikor meg a közepén. ÉShát ugye a gép egy nagy noob. Beküldi a kamionjait a tőzvonalba az idióta, meg nem épít ágyukat. Már nagyon unom ezt. Ma 3 potya vereségem van. A relic online hibák miatt is van már vagy 7-8. MIkor elkezdtem játszani, akkor meg vagy 4 vereséget szereztem a nod miatt. Nemtudom milenne ha ti is jönnétek játszani. Annyira magatoknak valók vagytok. 1 ember küldte el csak az msn címét, de azsem jön soha játszani. Vagyis egyszer jött csak akkoris beagytunk :D De komolyan nemértelek titeket. Magányos harcosok... Tiensin-t sem látom sose fent. Szerintem letörölt engem. Kezdem elveszteni a reményt hogy magyarokkal nyomnhatom egy csapatban. Szerintem teljesen felesleges ide is irogatnom. Mintha itt sem lennék. Most mondjátok meg... hogy ne írjak ide, hogy hagyalak békén titeket, és esküszöm soha többet nem írok ide többet!!!! Csak modnjátok meg... Magatoknak valók