Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Nekem min FPS 4,5 max FPS 120 ... vagy valami ilyesmi volt ... játék közben nem akad ... (Vagy csak nem vettem észre ...)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
...egyébként a legújebb forceware van fennt...
Minden fullon játszom anisoval és aa-val. Akadást nem vettem észre eddig, 6 vagy 7 küldit csináltam végig.
Gerbill😛ersze simán 1024:700 valamennyin..
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Manapság 1 giga RAM javallott; ütõsebb játékoknál a 2 is elfér 😛 Viszont az 512 szinte a Windows XP-hez is kevés már.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Lenne egy kérdésem de nem ide tartozik.Az lenne hogy a RAM (nekem most 512 van) mire jó?Attól gyorsabb lenne a gép?vagy a játékok?
Mert most készülök venni egy megin egy 512-et...gondolom az olyan 10.000 körül lehet nem??és nekem is Gforce 6600 GT-m van..
Meg hogy valakinek sikerült megcsinálni azt a medált hogy 50 perc alat kell elfoglalni a Hill 192-t?Mert nekem sehogy se ment...<#idiota>#idiota>
Konzol aktiválásához a programinditót ki kell egésziteni a "-dev" paranccsal
"C:\Program Files\THQ\Company of Heroes\RelicCOH.exe" -dev
Aztán játékban a konzol lehivása: "CTRL"+"SHIFT"+"~"
parancsok:
setsimrate(X) -> X egy szam alapban 8, ezzel lehet a sebességet modositani
FOW_Toggle -> eltunik a köd a felfedeztelen területrõl,de nem látod az ellent
taskbar_hide -> eltunteni a taskbart
taskbar_show -> visszahozza a taskbart
game_hideui -> leszedi az ikonokat/életerõcsikot/kék-piros takaró színt az egységekrõl(Királyság!)
game_showeui -> visszapakol mindent
(A64 3200+, 1 giga ram,geforce 6600gt) ezen hogy fagyhat ki nem értem
De amúgy tényleg csak a legjobbakat..nem kedvelem az rts-eket de ez nagyon megfogott!
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
Végig toltam a demot eddig....és hát zsír nagyon!
Bár 1024x768 - ban közepes grafika mellett akad , 2gigás proci , 128-as videokártya és 1,25 giga ram alatt😞
Király fílingje van , nagyon egyszerû kezelni és jól átlátható minden mozzanat!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Mi az a"hmacsi", hogy lehet vele interneten játszani?
Én még a multi demoval tolom de érdekel a teljes multi is.
Valaki ha leírná privátba megköszöném.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Köszi.
Ha van valaki, aki ki akarja próbálni hamachin szóljon:
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ja és még valami ebben a játékban lehet építkezni is?
Van valami trükkje a hamachis játéknak ?
Mert sehogy sem akar összejönni !
Annyira laggol mindkettõnknek, hogy játszhatatlan !
Mindkettõnk nete 3mbit/512kbit
Tûzfal és egyéb progik ki vannak lõve!
Az azonos cdkey bekavarhat ?
Köszi!
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008