Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TopGun
Te epelmeju vagy? 😞( mert en normalis hozzaszolast vartam nem ilyet!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

hm hát probáld kicsit taktikusabban megközelíteni a templomot.Menj be a házakba, és onnan fedezd a többieket még elõre nyomúlnak stb.../nemtom már milyen csapatokkat kapsz/
453., most gyõztem le a nagy kék és sárga ûrbogarat

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

lehet de nem tul hatékonyan vállik be neki ugytünik 😄DDD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

TopGun
Azt hiszem a 3. palyan vagyok, ahol a templombol kell majd HQ-t csinalni, kb 5 masodperc alatt lenyomtak az embereim 😞( erre kernek tanacsot mi a kovetendo taktika?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

mija probléma?
TopGun
Ezt hogy erted? csak tanacsot szerettem volna kerni.

Serpa
ez ilyen fordított pszichológia?
^^

TopGun
Te hanyadik palyanal tartasz?

nincs

TopGun
Sziasztok! Van itt most valaki aki a vegleges jatekkal jatszik es tul van mar nehany palyan?

Nem consoleKey = Ctrl+SHIFT+Grave hanem consoleKey = CONTROL+SHIFT+Grave
Ha nem tudod közvetlenul lenyomni a "~" billentyut, akkor nem is fog mukodni. Át kell definiálnod a konzol lehivó billentyut. Keresd meg RelicCOH.ini filet C:\Program Files\THQ\Company of Heroes könyvtárban és "consoleKey = Ctrl+SHIFT+Grave" javitsd át "consoleKey = F12", utana F12 vel lehivhatod.
DummyBoy
Nekem is Average lett ... amikor a Performance test során fullra rázoomol az arcokra meg minden effekt eccerre van akkor belassul ...

Nekem min FPS 4,5 max FPS 120 ... vagy valami ilyesmi volt ... játék közben nem akad ... (Vagy csak nem vettem észre ...)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Looserke
végig csináltam a trainingeket, de hiába adott average eredményt a performance teszt az automatikus beállításokra , én nem tapasztaltam belassulást a training során...

Looserke
akkor nem értem a performance testet...ha én mindent full-ra állítok, akkor a performance teszt POOR minõsítést ad...

...egyébként a legújebb forceware van fennt...

NeoMaN
6800Ultra helyett 7600GT-m van, és integrált hangkártyám, de amúgy ugyanez a konfigom.
Minden fullon játszom anisoval és aa-val. Akadást nem vettem észre eddig, 6 vagy 7 küldit csináltam végig.

Hát nekem konzol sehogy se jön be.
Köszi!

Gerbill😛ersze simán 1024:700 valamennyin..

Looserke
AMD64 3200+@4000+ 1GBRAM GF6800Ultra és SB Live-om van...akinek hasonló konfigja van, az írja már le legyen szíves a grafika és hang beállításait és a performance testre kapott értékeit, mert én a gép által felkínált beállításokra kapott 33-as average fps-t egy kicsit kevésnek tartom ehhez a géphez...

EmThor
2 giga rammal 5 pálya (dokkok) loadgame-t 75mp-ig csinálta (DDR)

bon
Én ma 15 ezerért láttam Kingston márkájút. Sajnos úgy vettem észre megyeget felfelé a memória ára.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

A RAM leginkább a töltési idõt befolyásolja, valamint azt, hogy az alkalmazás milyen gyakran "nyúl" a vinyóhoz adatért (swappol). Ha sok a RAM, onnan szedi elõ a már egyszer felhasznált, de újra szükséges adatokat, ne mpedig a vinyóról, és ez így gyorsabb.

Manapság 1 giga RAM javallott; ütõsebb játékoknál a 2 is elfér 😛 Viszont az 512 szinte a Windows XP-hez is kevés már.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Gerbill
Neked 512 RAM-mal ment a játék?

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Hellosztok.
Lenne egy kérdésem de nem ide tartozik.Az lenne hogy a RAM (nekem most 512 van) mire jó?Attól gyorsabb lenne a gép?vagy a játékok?
Mert most készülök venni egy megin egy 512-et...gondolom az olyan 10.000 körül lehet nem??és nekem is Gforce 6600 GT-m van..

Meg hogy valakinek sikerült megcsinálni azt a medált hogy 50 perc alat kell elfoglalni a Hill 192-t?Mert nekem sehogy se ment...<#idiota>

Utánajártam a dolgoknak egy kicsit. Van egy rakat konzol parancs amibõl kiválogattam pár hasznosat.
Konzol aktiválásához a programinditót ki kell egésziteni a "-dev" paranccsal
"C:\Program Files\THQ\Company of Heroes\RelicCOH.exe" -dev
Aztán játékban a konzol lehivása: "CTRL"+"SHIFT"+"~"
parancsok:
setsimrate(X) -> X egy szam alapban 8, ezzel lehet a sebességet modositani
FOW_Toggle -> eltunik a köd a felfedeztelen területrõl,de nem látod az ellent
taskbar_hide -> eltunteni a taskbart
taskbar_show -> visszahozza a taskbart
game_hideui -> leszedi az ikonokat/életerõcsikot/kék-piros takaró színt az egységekrõl(Királyság!)
game_showeui -> visszapakol mindent
seAke
Ez egy isten játék,amióta visszavettem a grafikát már ki se fagy!Pffff
(A64 3200+, 1 giga ram,geforce 6600gt) ezen hogy fagyhat ki nem értem

De amúgy tényleg csak a legjobbakat..nem kedvelem az rts-eket de ez nagyon megfogott!

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

ld: hamachi.extra.hu

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

McFrost
Hail!
Végig toltam a demot eddig....és hát zsír nagyon!
Bár 1024x768 - ban közepes grafika mellett akad , 2gigás proci , 128-as videokártya és 1,25 giga ram alatt😞
Király fílingje van , nagyon egyszerû kezelni és jól átlátható minden mozzanat!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Hamachi, nem "hmacsi", és a google (még mindig) a barátod.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Sziasztok!
Mi az a"hmacsi", hogy lehet vele interneten játszani?
Én még a multi demoval tolom de érdekel a teljes multi is.
Valaki ha leírná privátba megköszöném.
THX megoldódott az indítási problémám. Javított változattal.😊))
Van kedve valakinek ma délután/este kipróbálni hamachi-n keresztül a multit? Privi jöhet, ha igen.

_Atti_
direct ip ebben nincs? warhammert is ugy tolják biztonságival

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

T4CSk0
de mitöbben vunk nem lesz gond a seriallal? nem fog ütközni?

Gerbill
Olvasd el az nfo-t

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

valaki serial-t?!
Nekem egyenlõre tetszik a sok bizbaszra meg a 'ki nem szereti a husos palcsintát' kijelzõre szarni kell magasbol, aki elég sok ígyen tipusu gamével játszik már szinte szelektív látása van 😄. Szerintem elviselhetõ.
_Atti_
nfo

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Hali!Letöltöttem a Company.of.Heroes-LOADiNG verziót és kéri a cd kulcsot.Ha valakinek van akkor írja le légyszi ha meg nincs akkor meg hogy lehet megoldani a problémát?????
robotnyk
reroll faces of war
Iszonyat dedós dolog, meg ott van még a health bar, meg a sok szar ikon. Külföldi fórumon már anyáztak, hogy az interfész szabadon alakitható legyen, remélem ezekre is gondolnak majd.
Ennek a játéknak egy iszonyatos bakija va. Nem hiszem hogy játszik vele olyan ember akinek azzal a ronda kék színnel kéne megkülönböztetni az amerikai páncélosokat a németektõl(a biztonság kedvéért azok pirosak). Ha valaki tudja hogy ki lehet-e ezt kapcsolni írjon.
Köszi.
rajta van, de nem segít
Ha van valaki, aki ki akarja próbálni hamachin szóljon:

1.2-es patch? Az állítólag javít az ilyen hálózatos dolgokon. Persze nem tudom, hogy tényleg így van-e, mert még nem próbáltam.

Sheltem
Lehet bizony, sõt még az elfoglalt pontokon is kell.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

T4CSk0
Ez a hamachi engem is érdekelne most szereztem be a játékot reggel de még nem értem haza és érdekel!
Ja és még valami ebben a játékban lehet építkezni is?

Thanatos :
Van valami trükkje a hamachis játéknak ?
Mert sehogy sem akar összejönni !
Annyira laggol mindkettõnknek, hogy játszhatatlan !
Mindkettõnk nete 3mbit/512kbit
Tûzfal és egyéb progik ki vannak lõve!
Az azonos cdkey bekavarhat ?
Köszi!

radeer
Igen, ezek képek a játékból. Teljesen rá lehet zoomolni az emberekre, jármûvekre. Persze legtöbbször annyira pörgõ az esemény, hogy nem ilyen kameranézetbõl nézed hanem default állásból. Azért mikor eldobsz egy gránátot, rázoomol az ember az eseményekre <#gun>

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008