8857
  • Somika9
    formatuq!nem tudom hogy hol lehet megnézni a videókártyát meg a többit.
  • mebucain
    sokan kaptak meghívót a csapatunkba, amelyet itt tudtok megnézni illetve belépni: http://coh.relicrank.com csatlakozzatok magyarok.
  • Somika9
    köszi!pm-be küldtem választ
  • formatuq
    Akkor a 9-es szam az IQ-t jeloli tuti!
    De segitunk, nyugi.

"azt értem.csak azt nem tudom hogy hogyan kell installálni"
    ez nagyon lol, de segitek:

1.megallapitod milyen a video kartyad (majd segitunk ha nem megy)
    2.megallapitod hogy milyen az operasios rendszered, pl: XP 32, XP64, Vista32, netan Vista64 (majd ebben is segitunk)
    3.megirod nekunk ide, mi meg adunk egy linket amit le kell toltened, az lesz az uj vgd driver-ed.
    4.letoltes utan megnyitod (open) es kesz is lennenk.

Szerintem 9 evesen de meg 9-es IQ-van is meg lehet csinalni.
    Ha netan az a 9-es az agysejtteid szamat jelenti, ne is valaszol !
  • lee56
    lol, és még csodálkoznak az ilyenek hogy nem segít nekik senki...
  • Somika9
    Amadeus a 9 nem azt jelzi figyu inkább vagyél fel msn-re [email protected]
  • Amadeus HU
    Hú gyerek, hát látszik, hogy 9 éves vagy ha az a 9 valóban azt jelzi :S
  • Somika9
    azt értem.csak azt nem tudom hogy hogyan kell installálni.
  • robotnyk
    mialatt kinézted a macrot a nagybetűkhöz, megnézhetted volna/beírhattad volna, milyen videókártyád van. ati.com, nvidia.com, itt találsz attól függően melyik típusú a tiéd.
  • Somika9
    valakiiii segítsetek nem értek a driver frissítéshez
  • Somika9
    valaki tudna abban segíteni hogy hogyan kell driver-t frissíteni?
  • Somika9
    és honnan tudom leszedni?Amadeus.azt se tudom hogy hogyan kell felrakni.valaki segítsen pls
  • robotnyk
    milyen vgad van? esetleg driver frissítés nem ártana.
  • Amadeus HU
    Nem ártana a legújabb videókártya drivert leszedned és azt felraknod
  • Somika9
    Sziasztok!most tegnap kezdtem a játékot és van egy ki baj.amikor elindtom az első küldetést akkor betölt és nem látszanak az emberek a textúra is gagyi.nem tudom hogy mi lehet a baj.ha valaki esetleg tudna segíteni annak köszönöm.msn:[email protected]

• robotnyk
    lejátszottam az első ranked meccsemet, britekkel wermacht ellen, sikerült nyerni royal commandosszal langresen. a kezdet legalább jó. ^^
    mellesleg egész jónak tűnik ez a pálya, érdekes, hogy ritkán látok igazán komoly replayt róla.
  • Amadeus HU
    Töröld le az alcoholt és a deamonban csak 1 virtuális meghajtód legyen!
  • mebucain
    a magyarok legyenek mindig a roma szobában
  • formatuq
    Tiensin szokott lenne, en is (KaiserSoeze) van meg szilad, napihun, gerkon ok mind magyar jatekosok.
  • Tiensin
    Eeeej dehogy töröltelek:D Most értem haza:D
    Általában éjszaka van csak időm játszani mostanában, ilyen 22-23 óra után:D
  • elite
    Én csak hamachin szoktam játszani, de csak a haverommal. 2-nél több résztvevős partik játszhatatlan laggot okoztak. Talán a nod32 az oka vagy a hamachi, azt nem tudom...
    Most quad core-os hotfixre várok, addig nincs multizás.
    Jövő hónapban meg megveszem én is eredetiben, addigra talán a relic szerverek is megjavulnak.
  • mebucain
    én szoktam lenni :) mebucain névvel, skype: mebucain
    szeretnék én is magyarokkal játszani :)
  • deserter
    Nah mosmár komolyan elegem van!!!!! Ma megtörtén 3 szor is, hogy a csapattársamat kidobta a szerver valami okbol. Valamikor már az elején, valamikor meg a közepén. ÉShát ugye a gép egy nagy noob. Beküldi a kamionjait a tőzvonalba az idióta, meg nem épít ágyukat. Már nagyon unom ezt. Ma 3 potya vereségem van. A relic online hibák miatt is van már vagy 7-8. MIkor elkezdtem játszani, akkor meg vagy 4 vereséget szereztem a nod miatt. Nemtudom milenne ha ti is jönnétek játszani. Annyira magatoknak valók vagytok. 1 ember küldte el csak az msn címét, de azsem jön soha játszani. Vagyis egyszer jött csak akkoris beagytunk :D De komolyan nemértelek titeket. Magányos harcosok... Tiensin-t sem látom sose fent. Szerintem letörölt engem. Kezdem elveszteni a reményt hogy magyarokkal nyomnhatom egy csapatban. Szerintem teljesen felesleges ide is irogatnom. Mintha itt sem lennék. Most mondjátok meg... hogy ne írjak ide, hogy hagyalak békén titeket, és esküszöm soha többet nem írok ide többet!!!! Csak modnjátok meg... Magatoknak valók
  • Tomy Lee
    1 eredeti exe file-t és az RS mappában lévő file-t.
  • mebucain
    "Hungarian Band Company" a csapatunk
  • mebucain
    http://coh.relicrank.com
    itt lehet csatlakozni, ha van meghívód...
  • mebucain
    valaki jöjjön már 5.nek a magyar csapatba, mert 5 tagtól számítják a "rank"-ot és mi csak 4en vagyunk. kérjetek meghívót.
  • elite
    Privi ment...
  • mebucain
    aki online van a Relicen az mindig menjen a Roma szobába és ott ralálkozzon minden magyar...
  • elite
    micsodát?
  • Tomy Lee
    Töltse fel valaki légyszives.
  • elite
    mdf mellett mds fájl is legyen, és daemon yasu-val cloackolva...
  • Tomy Lee
    Hali!
    Kellene nekem 1 eredeti exe file és az RS mappában lévő file is.
    Telepítve van csak a gépemre ezért kérem ezt!Köszi.
  • formatuq
    1.71 siman ment a negy magon. Aztan OF, es elkezdedtt random fagyni (stopped responding) ugy minen 10-30 percben. Nem tudtam semmit csinalni, mindvan ugy is befagy, es igy is lett....
    Aztan atallitottam 2 cpu-re (olvastam a forumon, soknak ez a gondja) es azota igen ritkan van fagyas. Nem tunt el, nem mind1 hogy tutam 4 napig is tolni, fagyas nelkul, vagy max napi 1. elotte meg fel orankent...

Szoval, nekem segitett az affinity, de 100% nem oldotta meg.
  • wid22
    Sikerült eljutnom a menüig tölt is de utánna ezt irja
    Could not verify media
    A gépem3700+ 2X1GB ram 7600GT AUDIGI 2 hangkártya
    Legujabb driverekkel DX el Mi lehet a gond? Miért nem megy az Opposing Fors?
  • deserter
    jólvan skacok áljatok le :P Inkább mondjátok meg hogy az amcsikkal hogy lehet kivédeni 2v2 ben a panzer elitet. Egy ideig bírom, de mikor már a a gyalogosoknak mp44-et ad meg páncéltörőt, és még a mardereket is hívja, egyszerüen elveszek. Armorossal egyáltalán nemlehet megcsinálni. 3 lővés 1 sherman.
  • Amadeus HU
    Te kevered itt a szezont a fazonnal. Mivel én csak annyit írtam hogy vedd meg és nem küldtem el sehova senkit.
    Számomra is a téma lezárva, nem süllyedek le a te szintedre.
  • elite
    Nekem is számtalan eredeti játék van a polcomon, úgyhogy nem kell a kioktatás. Viszont miután itt szerintem az emberek 99% játszik valamilyen warezolt játékkal (biztos vagyok benne hogy Te is), ne Te döntsd már el hogy kinek melyik játékról tartsa úgy, hogy megveszi. Azért mert speciel ezt Te megvetted, nem jogosít fel rá hogy elküld melegebb éghajlatra azt aki nem tette meg.
    "Úgy hogy fejezd be itt a warezolást, mert ez nem az a fórum!"
    - szerintem meg nem is a beszólós, másokat elküldős fórum sem ez!
    Részemről téma lezárva.
  • Amadeus HU
    Látom te nagyon kötözködős típus vagy. Nem vagyok milliomos, de ÉN kifizetem azt a 10ezer forintot egy olyan játékra ami megéri a pénzét, mert a fejlesztők megérdemlik ha egy sikeres játékot csináltak és én így mondok nekik köszönetet. Úgy hogy fejezd be itt a warezolást, mert ez nem az a fórum!
  • Zol77
    nincs köze az alaphoz a futtatásának. Annyi,hogy ha nincs alapjátékod,akkor csak a két uj oldallal tudsz játszani lanban,és a campaign múdban. ha megvan a régi coh,akkor azzal ki tudod nyitni az alapcampaignt,meg az amerikai,meg wermacht oldalt.