• deserter
    Én bunkó? Nekem is beszóltak már... Pedig értelmes kérdést tettem fel. Meg nem kaptam választ stb. Én például erősködök itt hogy mi magyarok együtt játszhatnánk külföldiek ellen stb... hogy irjátok meg az msn etek, vegyetek fel friendbe, és nemsokan reagáltak erre. Egyébként meg nem vagyok valami 10lv játékos, így biztosan kikapnék. De szerintem te az a fajta vagy aki szereti a gyengéket elverni :D Ígyis állandoan olyan csapatba vagyok ami gyengébb. Tölem rosszabb emberekel vagyok egy csapatba. És csaK a hajamat tépem, hogy össze vissza bénáskodik. Mondom neki hogy csináljon mortal-t, erre gyártja az infantrikat, és szembeküldi az mg-sekkel, meg a kőkemény britt katonákkal. Nincs szükségem arra hogy még te is oltogass engem. Meg valami isten vagy nemistudom hogy micsoda, állandoan azt akarja hogy kezdö legyen az oldalamon. Nemtudtam egy normálisat játszani mert csak keresgéltem a szervereket. Gondoltam csinálok egyet, és rugdostam ki a mellém ált kezdöket. bezzeg az ellenem áltak ilyen kökemény 8lvl esek voltak :D Megvagyok átkozva :S