8857
  • Prince23
    Hy
    Bocs, h megkérdem, de az FlT-t nyugodtam "megvehetem"?
    Nincs semmi köze, ha fenn van az alap?
    Vagy ez úgy müxik az Flt, csak ha levan szedve az alapgame?
    thx előre is
  • elite
    Azt olvastam hogy ezek a dolgok nem segítenek, bugos a renderelő motor valahol.
  • formatuq
    en irtam egy .bat file-t, ami inditja a coh.exe-t, beallitja az affinity-t meg a priority-t. bemasoltam a coh folderba, es ezt inditom.

rem This is the really simple and straight forward batch file I wrote that sets the affinity for me.
    rem It will start the reliccoh.exe with CPU 0 and CPU 1 and HIGH priority
    rem Reason:
    rem In multi-processor or multi-core systems the default process affinity
    rem is set to all processors and this is normal and desirable behavior since it
    rem allows the operating system to dynamically move processes between
    rem processors to equalize load. However some games and applications
    rem experience undesirable behavior, such as jittering graphics, unstable
    rem sound, network disconnections, freezes, crashes, and other weird behavior
    rem when their processes are executed on one processor moved to execute on
    rem another processor while the process is still running.
    rem 1 uses CPU0
    rem 2 uses CPU1
    rem 3 uses CPU0 and CPU1
    rem 4 uses CPU2
    rem 5 uses CPU2 and CPU0
    rem 6 uses CPU2 and CPU1
    rem 7 uses CPU2, CPU1, and CPU0
    rem 8 uses CPU3
    rem 9 uses CPU3 and CPU0
    rem Convert the number to hex and reverse it to see which CPUs are to be used.
    rem Priority: low, belownormal, normal, abovenormal, high, realtime
    @echo off
    start /affinity 3 /high RelicCOH.exe
    exit
  • Zol77
    irigylem a gondjaidat....
  • elite
    Mellesleg tényleg szívás van a quad core-os procival. fagy a játék, relic dolgozik a javításán...
  • elite
    Mert neked biztos egy warez játékod sincs ugye?
    Ha igen akkor biztos milliomos vagy...
  • deserter
    igen barátom néztem visszajátszásokat. És épp ezaz hogy állabndoan erösebb játékosok ellen nyomom. Azért panaszkodok hogy gyengkék ellen nemis nagyon. nah mindegy... zárjuk le a vitát... amugy én csak vicceltem.
  • Tiensin
    vCoh , nem OF
  • Tiensin
    Tényleg, nem kell valakinek eredeti CoH? Ilyen kétlemezes minden nyelvi csomagot manualt stb tartalmazo edition? (vidkártyához adták és nem tudok vele mit kezdeni igazán:)
    Bolti ár 6990 helyett monnyuk 4 rugóért vihető.
  • Kurfürst
    Ott a pont, leszedtem az alcoholt, megszűnt a probléma... nagyon köszi mert erre magamtól vagy nem vagy több nap idegeskedés után jöttem volna rá, nem nagyon használom az alkoholt, elfelejtettem h van vmi emulátora...

Mégegyszer nagyon köszi! :)
  • formatuq
    Ne keverjuk ossze a ket dolgot! Semmi koze ahhoz hogy te bena vagy es mindig kikapsz (mit tettel hogy te jobb legyel, megneztel nagy jatekosok visszajatsasait? utana olvastal hogy kell ezt meg ezt
    csinalni?) meg hogy valakinek segiteni kene.

O pont ugyan olyan mint te, amikor nem vetted meg a game-t, de most neki volt technikai jellegu kerdese.

"De szerintem te az a fajta vagy aki szereti a gyengéket elverni :D"
    Semmi kihivas nincs egy noob levereseben, tanulni se lehet tole, csak egy esetben nyujt valamicske elmenyt, ha elotte nagy volt a szaja.
    Es ha csak noob-k ellen jatszanek akkor nem lennek lvl 10 (ranked).

• deserter
    Én bunkó? Nekem is beszóltak már... Pedig értelmes kérdést tettem fel. Meg nem kaptam választ stb. Én például erősködök itt hogy mi magyarok együtt játszhatnánk külföldiek ellen stb... hogy irjátok meg az msn etek, vegyetek fel friendbe, és nemsokan reagáltak erre. Egyébként meg nem vagyok valami 10lv játékos, így biztosan kikapnék. De szerintem te az a fajta vagy aki szereti a gyengéket elverni :D Ígyis állandoan olyan csapatba vagyok ami gyengébb. Tölem rosszabb emberekel vagyok egy csapatba. És csaK a hajamat tépem, hogy össze vissza bénáskodik. Mondom neki hogy csináljon mortal-t, erre gyártja az infantrikat, és szembeküldi az mg-sekkel, meg a kőkemény britt katonákkal. Nincs szükségem arra hogy még te is oltogass engem. Meg valami isten vagy nemistudom hogy micsoda, állandoan azt akarja hogy kezdö legyen az oldalamon. Nemtudtam egy normálisat játszani mert csak keresgéltem a szervereket. Gondoltam csinálok egyet, és rugdostam ki a mellém ált kezdöket. bezzeg az ellenem áltak ilyen kökemény 8lvl esek voltak :D Megvagyok átkozva :S
  • robotnyk
    nincs fent valami más olyan cd/dvd író akármi ami bezavarhat? pl alcohol, vagy ilyesmi? yasuból a legfrissebb, 1.4essel próbáltad?
  • formatuq
    deserter es Amadeus HU ti mekkora bunkok vagytok....

100 masik ember jott ide varezos problemaval, oket nem kuldtek el, hanem inkabb segitettek nekik.

Engem nagyon nem erdekel (nekem eredetiben van mind ketto) de remelem osszeakadunk egy 1vs1 vagy 2vs2 ben, persze nem egy oldalon... Es akkro majd en is bunkozok kicsit
  • deserter
    jaja :D vedd meg!!! lol! 1v1 ben megtjudom verni a panzer elitet nagy nehezen. Nemengedem hogy fuelhez jusson. mindíg raktam oda egy-két aknát a fuel pontokhoz, így nemnagyon tudta legyártani az erősebb tankokat. Bár akkor nemtom mi lett volna ha egyet-kettöt legyárt :S vagy behív 2 párduct stb. De 2v2 ben egyszerüen kínlódok amcsikkal.
  • Amadeus HU
    vedd meg
  • Kurfürst
    Van egy kis gondom a YASU-val.. ha a YASU-t bekapcsolom, behívom a Deamon 4,10-et, és amint mountolnám a mini image-t, valami összeakad és fagy a gép...

Ötlet?
  • Zol77
    radeon 9600-on full lowon is simán megy. Még esőben is :D
  • elite
    Tudnál egy performance teszt eredményt adni? Average/Max/Min
  • elite
    A GTX jóval erősebb a GTS-nél...
    És az hogy majdnem minden fullon és minden fullon szintén nem ugyan az...
  • formatuq
    nalad a hiba
    1600x1200-ban dx10-el, majdnem minden full (mondjuk ilyen hogy RAIN az nem, hisz utalom) es siman megy.
    QX6700 @ 3500
    4gb ram
    8800gtx
    vista 64
  • elite
    Na akkor elmondanám, hogy DirectX10 full grafika 1280-ban frankón játszhatatlan szinte, főleg esős pályán a gépemen...
    Maradok XP directX9-nél.
  • formatuq
    http://www.gamereplays.org/community/index.php?showforum=2024

Elolvastam minden PE vs US bejegyzest, vannak benne erdekes gondolatok.
    Nem egyszeru, az teny.
    PM-t kuldtem.
  • Tiensin
    Elején jól bevált a wsc, csak rájöttek, hogy kegyetlenül spamolhatóka a htk. És a mortar ht ellen wscvel nem sok mindent lehet kezdeni:(
  • mebucain
    csatlakoztam.. és most? :) miért is volt ez jó?
  • mebucain
    jó már az oldal és a server is működik rendesen... végre.
  • Zol77
    nekünk még változatlanul nem jó az az oldal,pedig mi csatlakoznánk hárman is. Lehet hogy oda csak a régi coh-al regisztráltak léphetnek be?
  • Amadeus HU
    A dolog arról szol, hogy egy magyar company-hoz lehet csatlakozni akinek megvan eredetiben és ezzel a magyar companyval jó eredményeket elérni a ranglistán vagy versenyeken. A company neve: Hungarian Band Company
    A csatlakozáshoz egyetlen feltétel a jogtiszta COH vagy annak kiegészítőjének a megléte.
    Az is jöhet akinek még semmi rangja sincsen...
  • formatuq
    en minden keppen csinalnek egy wsc-t 2v2-ben, 2 pe ellen, mivel a sniper nagyon nagy kincs lehet. MG is jol johet AP-val, de szerintem is a mortar ht is OP, azt utallom a legjobban az osszes egyseg kozul.

En is lvl 10 vagyok, es ha kijon a patch team ranked-hoz, kene valaki magyar tars akivel meg lehetne probalni.
    Dobj egy pm-t.

Udv
  • robotnyk
    ok, este meglesz.
  • deserter
    végy fel friendbe robotnyk. keress rám: bighead86
    Szerintem magyarosítás még odébb van, de biztosan lessz egyszer :D
  • elite
    És magyarítás van/lesz a legújabb verzióhoz?
  • Zol77
    Magyar company oldalról tud valaki? Mintha egyszer valaki írta volna itt,hogy készül,lett valami belőle?
  • robotnyk
    nah, ugynazzal a névvel, mint itt, fent vagyok relic onlineon is. minthogy nincs BP szoba, ki merre szokott lenni?
  • Tiensin
    Igen lvl 10 vagyok és pont 2x inf vagy inf/airrel sikerült bukni.
    Az a nagy gond, hogy wscvel fölösleges indítani, mivel mortar htval kicsinálnak. Mivel hqból gyárt PGket, ezért az eddigi, wehrmachttal szembeni korai előnynek is annyi.
    A strafing runt nagyon legyengítették, a howitzer meg már más ágra került, mint a rangerek, így választani kell. Sajnos a kettő együtt lenne hatásos.
    Tank depot meg el lehet felejteni. Egyszerűen túl gyorsan hullanak a tankok a schrekkektől(persze még ott van a marder, vagy a panzerknacker support).
  • elite
    Azaz állítsam át, hogy csak két magot használjon?
  • formatuq
    quadcore-ral lehet szivni fogsz es le kell venni az affinity-tast 0,1-re.

PE ellen 2x inf, vagy inf/air a megoldas.

Tiensin, lvl 10 vagy most?

• elite
    Amúgy DirectX 10 alatt nyomod?
  • deserter
    :D ez igaz... énis kinlódok a PE ellen. Pedig a társammal folyamatosan komunikáltam, meg mindent beleadtunk, de a végén kikaptunk :D
  • Tiensin
    Relic offline rox:o
    Másik ,hogy rosszat tesz az ember vérnyomásának, ha 2 PE ellen játszik 2 amcsival. Erre sikerült 2x is rájönnöm:o
    Messze van még az a 11es rank.
    Az a baj, hogy OF nélkül az embernek fogalma sincs, hogyan működik a két új frakció. Nem lehet ellenük előre tervezni.(replayekben meg nem látom hogy mit fejleszt az illető az egységeire, így mikor belefutottam az első Shotgun canisterbe, kicsit kiborultam:O)