Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Hát a Relic nem is arról híres, hogy tucatjátékokat csinálna.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Megnéztem - egyelõre csak a demót - elsõ ránézésre elég összetett, és jól kidolgozottnak tûnik. Nagyon úgy néz ki, hogy végre sikerült magára a játékra is odafigyelni a készítõknek, nem csak egy tucatjátékot kapunk. Lehet érdemes lesz megvenni is...?

Az külön élvezet, mikor a tankokkal átkrosszolsz az egész térképen <#vigyor0>
Hmuda
Neked is csak a #442-est tudom ajánlani, megfontolandó.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hello!

A 298 hozzászólásoknál a képek hogy a bánatba készûltek?? A játékban ilyen nézetekben is lehet játszani????

thx
Válasz a #440-re

kösz, de AMD64 (3,2Ghz), 1 GB Ram, 300 Gbyte vinyó, 6600-os videokártya, szóval nem hiszem, hogy ez lenne a gond...

más ötlet?

THX!
radeer
Hát ez asszem ETALON!!! Ez a játék.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

assem barack, és kiegészitõ épület(géppuskás, sniper, aknavetõs) megépülte után tudsz már csinálni, persze mutaja hogy mennyi lõszer, vagy üzemanyagpont szükséges

a skirmishben lehetsz a németekkel, érdemes kipróbálni...
a.carkey
Összeköttetésben kell állnia a területeknek!

Más. Mitõl függ, hogy a medic tent építhetõ legyen?

A medve nem játék.

légyszi segitsetek kéne pár serials minimum 2 kösszi

McW
Ez qrvára idegesít: " Building must be built within territory"! Ok, vágom mit jelent, el van foglalva a térkép kétharmada, kék a terület, de a picsának nem enged építeni. Így mindig egy év mire elérnek a "frontvonalra" pl. a tankok a sarokból. Mi a tökömért nem tudok elfoglalt területre építeni?<#duma>

Amúgy jó játék...

Mess with the best, and die like the rest...

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Megvan ...

A medve nem játék.

a.carkey
Nem tudja vki, hogy hová teszi a savegamet?

A medve nem játék.

Gerbill
Olvastam még régebben itt, hogy többeknek van 768MB RAM-juk. A kérdésem az volna hogy azon menne e a játék rendesen(minimumon is jó lenne). Csak a demot nem akarom leszedni, mert majd akkor mint a teljes játék, és még így is majd félnapig tartana mire lejön. Kösz

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Hecker007
minden tutorial egyforma azért unom meg õket 😊
bár van amiben muszály megcsinálni
a többirésze amúgy kezd tetszeni

_Atti_
hamar eluntad..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

pfff...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hecker007
tutorialt meguntam azért nem csináltam meg <#idiota>
kösz, hogy segítettél <#vigyor2>

Hmuda
Tutorial... <#rolleyes>

Amúgy ALT...

Hecker007
lehet hogy énvok a béna, de hogy kell a kamerát forgatni?

EmThor
kevés a géped, leég a táp, rossz a windóz, kicsi a directx

tudom, hogy béna vagyok, de nem tud vki segíteni?( #417 )

elõre is kösz😊

Ja, format c: után vagyok...😊))) (de nem a játék miatt, csak windows...😊)))
lehet

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

EmThor
multiba tuti, skirmish passz

Gorbesz
helo!

johet az oltas, de luta vagyok visszaolvasni 😊)))))

szoval..

hamachi 😊))

vagy nem csatlakozik a serverhez, vagy ha igen akkot kivag mindenkit.

Ilyet CnC Generalsban lattan....

vki vagja mivan ?😊

Spiral Zone fan

Sheltem
Tényleg meg se néztem...Skirmishben és Multiban ugye lehet németekkel lenni?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

EmThor
keress van sok kép, én linkeltem...

Axon
Na már nagyon felcsigáztatok. Még 2 óra mire leér és végre kipróbálhatom a demo után a teljes verziót is.
Kicsit hiányolom, hogy nem szúrtatok be néhány képet a jobb helyzetekrõl, de remélem majd pótoljátok/pótoljuk.

Sheltem
Nálam is top3, nagyon megcsinálták minden szempontból.
Dehát a Warhammer-ek után reméltem, hogy valamennyire jó lesz csak nem, hogy ennyire, ilyennek kell lennie 2006ban egy Rtsnek, ilyenkor érzem, hogy megérte 7800gt-re elbasznom a pénzem.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

EmThor
köszi, 5. pályán tolom (dokkot kell elfoglalni) és top 3 jelölt, ami az idei évet illeti!

gamespoton 12+ pályát olvastam + skirmish + multi

Sheltem
1 Kampány, pontosan nem tudom hány pálya de pont elég, én elég sokat játszottam vele és még nincs vége.
Ráadásul van easy, normal , hard és azt hiszem expert fokozat is valamint medálszerzés szinte minden(ha nem minden) pályán.

Experten összeszedegetni a medálokat már komoly kihívás lehet mivel normálon is van amikor beszopom 😊

Teljesen más minden pálya egyébként, ahogy elnézem rengetegféle épület van így elég változatos a hadjárat...

Imádom ezt a játékot...

én ezt akkor tapasztaltam, amikor a bázisomat támadták, és kb 50 méterre lévõ egészségügyi sátorból szaladgáltak ki, bele a csata közepébe...(skirmishben)
EmThor
valaki meg tudná mondani hogy akkor csak 1 kampány van ugye, és az hány pálya? köszönöm!

Sheltem
Basszus már kb a 8. pályánál vagyok de sose láttam kiszaladó szanitéceket :-o

Ha egy távoli ponton sérülnek a katonák akkoris elkezdenek odaszaladni vagy csak a közelben? Valamint a teljesen elhullott katonákhoz mennek vagy a sérültekhez?

Sorry tudom mi az a szanitéc csak itt még nem láttam gyakorlatban.

NeoMaN
Mi az, hogy nyomi?

Nem látom már a beszúrt képedet, de ha tényleg BMP volt akkor inkább vegyél magadnak egy konzolt...

Hmuda
Gratulálok a BMP-idhez.

abból aátorból szanitécek futkároznak, és cipelik be a sebesülteket, jo kis animáciot kaptak, zoomoljatok rá mikor melóznak😊
Serpa
azzal nem megy.

hali!geforce mx440-es kartyaval megy ha joltudom a game ugye?😊

Serpa
Coldfire nek is ez a gondja.

"Telepítve: ezerszer, graf.driver, directx: ezerszer" :S
format c:
és feltelepítesz mindent 1x
Hy!

Vki segítsen, PLS!

Telepítve: ezerszer, graf.driver, directx: ezerszer, és mégis:
menü elindul, aztán bármilyen játékot kezdenék: BUGREPORT!!!<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Tud vki megoldást?

PLS HELP!!! THX!!!<#worship><#worship><#worship>
Hmuda
Én is tökölök néha egy-két órát a pályákon, kivéve ha idõre megy valami akkor viszont nagyon belehúzok.

Amire nem jöttem rá, hogy a Medic Supply épületke tetején a piros kereszttel hogyan gyógyítja a gyalogosaimat? Mert sehogy nem sikerült

Amire te gondolsz az szanitéceket küld ki akik begyüjtik a sérülteket (bár még nem figyeltem meg, hogy ez most nekem jó-e). Ami tényleg gyógyít az a "tri-akármi" bázisépület.

Sheltem
Amire nem jöttem rá, hogy a Medic Supply épületke tetején a piros kereszttel hogyan gyógyítja a gyalogosaimat? Mert sehogy nem sikerült 😞 Vki válaszoljon erre pls. Köszi

NeoMaN
Jaja, én is így nyomom!
Simán van 1 óra/map.

Serpa
1.5-2 óra/map
jól hangzik

LSW II után megskubizom.

hát nemtom.Én amikor 1 pályát 2x kezdek újra,mert elbactam vagy nem lesz meg a medál...másfél-2órát eltok sz@rakodni,meg túl taktikázom a dolgot.
de én ennek örülök persze<#smile>
robotnyk
ezt csak a pályaszám / saját tempóm alapján mondom 😊
Serpa
az egész jó, egy RTShez képest.

robotnyk
én úgy 15re tippelem a kampányt