Végigértem a német kampányon és pár észrevétel:
- Normalon játszottam és nagyon könnyűnek tűnt az egész játék, az előző részben normalon volt jópár pálya aminek többször neki kellett futni (sőt olyan is ami kifejezetten megizzasztott) de itt csak 1 volt az is a saját hülyeségem miatt. Persze ez nem a játék hibája mivel ott van a normalon felül még két nehézségi fokozat lehet én voltam túl profi.
- A pályák nagyon hangulatosak és a feladatok is jól eltaláltak, szóval ezzel nem volt gond. És nagyon örültem, hogy végül a németekkel is lehet menni, az előző részben ugye multiba is féltem őket választani amikor a szövetségesek oldalán már mindent ismer az ember ha végignyomta a játékot.
- Itt is működik az a trükk, ami az elődben, hogy:
Gondolom a scriptek miatt, ha adott egy feladat amit teljesíteni kell de mielőtt azt megcsinálod simán körbemehetsz a pályán és elfoglalhatod amit akarsz álltalában nem jön a következő támadóhullám vagy ilyesmi. Persze volt kivétel is pl. amikor a hidat kell felrobbantani goliattal na ott is nekiálltam foglalgatni erre egyszercsak jött a második része a feladatnak így azt el is buktam, ez volt az egyetlen pálya amit újra kellett kezdeni. De szinte mindenhol máshol működött a dolog.