deserter#1595
A brit tul erős szerintem így... az alap egysége 450 be kerül és szinte 1 lövéssel leszedik a katonákat... meg snipper is van benne vagy mi ami 35 löszer... van belöle 3 csapatom és uralom a pályát... lerakok egy két ágyut... aminek jóó nagy a hatósugara... forgatom kedvem szerint... folyamatosan javítom az enginerekkel... és kész is :D De a német az tényleg gagyi... kis kocsik vannak benne... a jagpanthert is csak egyszer lehet kikérni :( van ilyen löszeres kocsi... nemtom miben jóóó az... meg ami lopja az ellenfél löszerét vagy fueljénak a felét... azzal nemlehet valami döntö dolgot csinálni.. a páncélos jármüveit kilövik a puskások... az említett panzer 4 es pedig csak emberek ellen jó... van egy tank... elfelejtettem a nevét xD az még ugy nemis rosz... lelehet támasztani mint a siege tankot a starcraftbol... az még ugy jóóó tank... DE AKKORIS!!!!!!!! MÉGISCSAK PANZER!!!!! MIÉRT NEM RAKJÁK BELE A JOBB NÉMET PANZER TANKOKAT????!!!!! hát a régebbi németben jobb tankok vannak... nah mindegy felidegesítetem magam... remélem hogy javítanak... Ha jól tudnék angolul leirnám a honlapra is...