• deserter
    :) Pedig lehet hozzáadni. Kipróbáltam a két ujj felet... hát... nemis tudom... A panzer command (német) Nagyon érdekes és fura. Soha többet nem megyek velük. Mivel tele vannak ilyen páncélossal (amiket egyböl szétlönek mert olyan gyengék) Sok fuel kell... Ha nincs fueled akkor halott vagy. A britek befoglalják a fuelt, és raknak oda olyan lövészárkot vagy mit... akkor szinte bevehetetlen... mivel csak sima gyenge katonát tudok gyártani... nemtudom onnan kiszedni öket, pedig nagyon sokat küldtem. Szóval én a német felet utálom, és nem fogok vele játszani(Nem erre számítottam). A brit viszont sokkal jobb. De olyan support beütése van az egésznek. Tele vannak nagy hatósugaru ágyuval, mozgó artilleri-vel. A brit fél még nemis rosz... Bár remélem hogy fognak javítani a dolgokon... Nemlhet a pontokat megerősíteni hogy jobban jöjjön az anyag... nemlehet elöretolt HQ-t csinálni, nincs mg-s, meg mittom én mibe tudtnék még belekötni. Remélem alakítanak még rajta elget... mert így nem nagyon tetszik... :(