Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
F16 #726 Az tényleg isteni lehet, nincs is jobb hely, ahonnan az ember felszálni kívánna! Mivel még újjonc vagyok a vadászrepülők terén, ha nem zavar feltennék néhány kérdést. Elkezdtem bújni a hozzájuk kapcsolódó szakirodalmat, és azt vettem észre, hogy amióta vége a hidegháborús időszaknak, a nyolcvanas évek vége és kilencvenes évek eleje óta nem igazán fejlesztettek ki vadonat új típúsokat, inkább csak a meglévőketalakítgatták át pl:MIG29, F-16 (persze rúgjatok belém, ha nem így van). Ha egy sportkocsit veszek alapul, mekkora fejlődésen megy keresztűl 1-2 évtized alatt, milyen komoly vadászrepcsit lehetne kifejleszteni teljesen az alapoktól kezdve. Persze van néhány tippem miért nem így van, a hadiipar fejlődésének csak egy dolog vethet gátat: a háborúk csökkenése. Kérlek ossztok meg velem ehhez tartozó nézeteiteket, hogy végre tisztulhasson a látképem a legújabb szenvedélyemről% Kössz.