Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Változtattak ezt azt. Dobtam egy missziót a 2005ös koreában, hajókat kellett támadni a kikötőben ( teszem hozzá ilyet még az AFben nem láttam ez előtt, csak a simában és ott is a tengeren) Simán átlógtam a DMZ felett pár kilométerre valaki kurtára lőtt valakit mert csak a füstcsíkokat láttam meg a robbanásokat, meg néha az AAA nyomjelzők villanásait. A célterület felett agybeteg zárótüzet kaptam mindenféle csövestől. El is találtak de eléggé jelentéktelen sérülések lettek az orron és a belépőélen, ( elment a radar magasságmérő meg még ez az, és folymatosan trimmelni kellett mert seggre akart ülni) Az induláskor a pálya 3/4éig kellett futnom, mert nem akart emelkedni a 12 mk82essel. Az utazómagasságon (14500 láb) is 4900as fogyasztással alig mentünk 290 300 csomót. Ja és elegánsan és ráérősen fordult :) A bombák ledobása után látványosan megkönnyebbült és hazafelé már ugyan ilyen fogyi mellett ment 390nel . Utána még gyorsabban is, mert ledobtam az üres pilonokat mert a 2es egyfolytában nyavajgott és hibaüzeneteket küldözgetett, amiktől a rosseb jött rám hogy mi van :) A D-t is kipróbáltam egy gyors felszálással oda is vertem magam mikor átfordulás után rá akartam döngetni a toronyra. Fáklya ide vagy oda úgy merült mint egy jó VII-es tengó :) Szal jobb lett. Szerintem. De azért van még mit pótolni :)) Hiányoznak a GPS vezérlésű vackok.