52974
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#515 Van benne valami... -
Thanatos #514 megtegyük hozzá hogy még enyi konkurencia se lenne pedig ez is szinte 0... és ha valahol nincs konkurencia ott csak egyre szarabb elssz a helyzet... :( -
#513 Nekem sem hiányzik annyira, de mondjuk 1 hasonló ramp startot azért tudnék szeretni... Háát az igaz, hogy káosz az van bőven, de én csak arra akartma utalni, hogy olyan dolgokat árulnak pénzért, mainek manapság sztem az alapjátékban benne kéne lenni... Pl.: Hi-res textúrák, vagy normális netkód, repmodell stb... Ha eleve így adnák ki a játékot, akkor nemcsak a már kialakult rajongótábort tartanák meg, hanem sokan szivesen ki is próbálnák sztem. -
#512 Nekem nem hianyzik az interaktiv muszerfal...
..es en egyaltalan nem szeretnem ha osszeolvadnanak! Az nem lenne megoldas! igy se tudnak egy 100%-os programot kiadni..ugy meg csak nagyobb lenne a kaosz...
szvsz + penz + ido es +fejlesztok kellenenek..de mint tudjuk a szimulator nem biznisz...se a kiadoknak se a fejlesztoknek...igy ez hiu abrand... -
#511 Örülnék, ha valahogy a 2 cég összeolvadna... -
#510 Úgylátszik ma ez a divat! LSd. LockOn! Mondjuk grafikailag összehasonlíthatatlan a 2 progoram, de pl. ha jól tudomaz Eagle a Black Sharkba tesz beclickelhető műszerrfalat... :D -
#509 Hat igen..+ sarcert meg kesz pofatlansag... -
#508 Jaja főleg, hogy nem az alapgémmel adják!!!
-
#507 alakul..de szvsz ez 2005-ben igy is rondanak szamit.. -
neuro #506 HiTiles összehasonlítás:
A teljes cikk itt:
http://www.simhq.com/_air4/air_132a.html -
#505 Ehhehe... -
neuro #504 Lehet külső nézetből is játszani, de ez nem arcade shootemup. -
#503 Van a játék könyvtárában 1 key layout-us.pdf... SPACE=PICKLE/RELASE WEAPON. -
#502 Nekem a tűzgombbal csak a gépágyút használja. A rakéta gombjának a neve érdekelne.
Meg lenne még egy kérdés: Lehet külső nézetből nyomni? -
neuro #501 1. a tűzgombbal a joy-on nem túl meglepő módon
2. van (chaff, flare, ecm)
3. nem -
#500 Csá!
Lenne pár kérdésem:
1, Melyik gombbal lehet rakétát kilőni?
2, Van-e olyan eszköz, amivel a rakétát be lehet csapni (nemtom pontosan a nevét)
3, Lehet-e más repülővel repülni?
Most így hirtelen ennyi. Köszi. -
#499 Ezzel a patch-el a kabint lehet felturbozni ha jol értelmeztem a dolgokat. -
#498 Hát ráfért a javitás rendesen ezekre a részekre is.
Ha meglesz a Hitiles majd számolj be rola képekkel is foleg a magyar területre lennél kiváncsi. -
neuro #497 Én inkább ennek örülök - a következő patch-ben végre javítanak a rakéták lágcsóváján és füstjén.
http://www.simhq.com/simhq3/sims/boards/bbs/ultimatebb.php?ubb=get_topic;f=140;t=002047
Ezt a Hitilest lehet megrendelem... az a párezer forint nem sok érte. -
#496 Egy BOP-rol kimentett link nagy felbontásu textura pach/addon
Kár hogy ez már fizetos kategoria.Remélem azért ennél durvább fizikai és grafikai változtatásokra is számithatunk majd. -
Kovsebi #495 A viz elég szarul néz ki -
moho #494 Miert nem tudom felrakni az 1.03-as tapaszt? -
SSJBACSI #493 nah ma akkor ráér valaki ? -
Mozes #492 Megyek, de ma nem tudok. Majd hétköznap este fele lenne nekem jó, ha nektek is megfelelő. -
SSJBACSI #491 Mozes ha tudsz jönni te is vagy te is segiteni nekem akor szivesen látlak téged is. msnem vegyél fel ha ugy gondolod : [email protected] -
SSJBACSI #490 ja ty megjegyzem ...szóval felvettelek msn re majd fogadd el és dumálunk ott -
neuro #489 200 csomó felett ne nagyon engedd ki a futókat mert beragadnak/letörnek.
ICQ: 49052468 vagy msnen is megkereshetsz: neuro(kukac)agria(pont)hu email címmel. -
neuro #488 Hát a hétvége kiesik, elmegyünk túrázni a hegyekbe, mert jó idő van. Hétfőn azonban 2-től egész délután jó lesz... -
Mozes #487 Engem érdekel a multi!!!! De valamikor a délutáni órakban 5-6körül vagy késő este 11körül. Neked mikor lenne jó? -
SSJBACSI #486 jah joyom az meg genius van de tipusát nem mondom meg mert fakom se tudja -
SSJBACSI #485 hát felszálni tok meg kereket behuzni...anyit tok hogy ó meg ü betük oszt enyi meg g a kerék ...próbáltam már leszálni de egyszer volt mikor kijött a kerék de akorr nem jól fékezett le másszor meg ki se jön a kerék csak nagy durr oszt valami hiba a repcsiben ...konfig az elég kicsi ...p3 as ...meg 128as vidi kari de elmegy rajta a játék szépen ...szóval sztem itt hoszu lene megbeszélni mit shogy ha ugy gondolod add meg valami cimed msn vagy icq és beszélünk ...azé elöre is köszi még... -
neuro #484 de mi az ami nem megy? a felszállás, leszállás azért még sikerül nem?
milyen konfigod van? milyen joy? -
SSJBACSI #483 te mondjuk nem tudnál nekem ijen téren segiteni ? vagy nem vagy jártaste sem ..habár ha itt vagy akor valami kis tüz lehet a repülök iránt belöled :) -
SSJBACSI #482 de nekem ojan segitség kéne hogy elmagyarázni szóval mint kiképzés ...meg az angol nyelvem se valami nagy :( szóval azé kértem hogy segitsen valaki ... -
neuro #481 Szerintem jobban jársz, ha először elolvasod a kézikönyvet, utánna amit esetleg nem értesz azt megkérdezed. -
SSJBACSI #480 amugy én ugy gondoltam eztaz egészet hogy ha lehetne igy kivitelezhetö hogy feljönnénk ts-re vagy ventrire vagy skipera és nem tudom hogy van e ojan multi mód hogy a felszálástól kezdve indulnánk és megbeszélnénk hogy s mint szóval ennyit ha lehetne nagyon hálás lennék -
SSJBACSI #479 szóval akor valaki tud segiteni nekem ? léciiiiiiiiiiiiii -
neuro #478 Ha valami kérdésed van ide írd be (a Caps Lock nélkül) és biztos lesz aki segít.
Másik: A hétvégén kipróbálhatnánk a játékot multiban. Ha valakit érdekel a dolog tegye már fel a kezét. -
SSJBACSI #477 JAH ÉS BOCSI A SOK NAGYBETÜÉRT DE ELFELEJTETTEM kikapcsolni a caps lockot -
SSJBACSI #476 NAH SZÓVAL SZIASZTOK MINDENKI...MINDIG IS NAGY REPÜLÖ FANOS VOLTAM CSAK NEM TUDTAM SOHA ELKEZDENI...SZÓVAL AZA LÉNYEG HOGY ELÉG KICSI GÉPEM VAN ÉS EZZEL A FALCON 4 ALLIED FORCE VEL PRÓBÁLKOZOM, DE NEM SOK SIKERREL...ANNYIT TUDOK HOGY HOGY KELL FELSZÁLNI ÉS A KEREKET BERAKNI ...MEG NÉZETEK ... NÉHA SIKERÜL LÖNÖM IS DE HOGY HOGY AZT NEM TOM...SZÓVAL AZA LÉNYEG HOGY ÉRTEM ÉN CSAK HÁT NEM ANYIRA....SZÓVAL AZ LENNE A KÉRDÉSEM VAGY KÉRÉSEM HOGY VALAKI LENNE E A TANITÓM ? AKI JÁTSZIK EZZEL MERT SZTEM MINDEGYIK REPÜLÖS JÁTÉKNÁL NAGYJÁBÓL UGYANAZOK A VEZÉRLÖGOMBOK....SZERETNÉK ÉS IS MULTIBA NYOMNI ÉS MÁR VÉGRE PROFIN KEZELNI A REPCSIKET SZIMULÁTORBAN...SZÓVAL HA VALAKI LENNE A TANÁROM AKI MINDENT MEGMUTAT ELMAGYARÁZ HOGY HOGYS MINT AZ KÉREM JELEZZE ITT VAGY MSNEN: [email protected] ....ÉS NEM LENNE ROSZ HA TEAMSPEAK, VAGY BÁRMI MÁS HANGBESZÉLÖS KOMUNIKÁCIÓS ESZKÖZ LENNE MERT UGY KÖNYNYEBB LENNE ELMAGYARÁZNI...ELÖRE IS KÖSZÖNÖM AKI SEGIT VAGY BEVEZET EBBE A REPÜLŐS SZIMULÁTORI ÉLETBE...SZIASZTOK