• repvez
    PC-s programról beszélünk, nagyon kevés dolog van amit ne lehetne megoldani,

Pontosan ez az amire rá szerettem volna világitani minden egyes alkalommal, amire csak a kifogások jöttek, hogy miért nem .
    Miközben én egyszer sem azt mondtam, hogy meg kell csinálniuk mert én azt mondtam és ugy ahogy én akarom.
    Csak azt hogy meg lehet oldani és példákat is emlitettem minden alkalommal.
    Mert nem mindenki ismer mindent ,mindenkinek más más ötletei vannak ,amire más nem gondol vagy nem ugy és egy nehéz feladat megoldhatová válik , ha egy másik modszert is megismer valaki. Ezért is hiányoltam oly sokszor, hogy legyen valami wishlist vagy ötletbazár amiket beirhat az ember, mint jo lenne ha dolgokat.
    Miközben az elmult időszakban mástol egyetlen egy olyan dolgot nem hallottam javaslatként ami változtatást szivesen látna .

ÉS rajtad kivül ugy kaptam a kritizálásokat, hogy molni a többségéről azt sem tudta, hogy eszik e vagy isszák, de mivel Ő nem tudja ezért nem megoldhato,nem fontos és minek.A legszebb ,hogy még azt sem tisztázza le ,hogy más esetleg hogyan gondloja, hanem probálja kitalálni azt amirol nem tudja mi az és ezért lesz hulyeség amit a másik akar..

Te legalább vetted a fáradtságot és ugy válaszoltál, hogy legalább részletekben hozzáadtál a dolgokhoz, hogy megismerje más is, hogy mik azok a dolgok amik ahhoz kellenek , hogy megvalosulhasson és nem csak a puszta tagadás.

Molni csak a mantrájával jön az adatbázissal már vagy 15 éve. ezt tudja ismételni. mindent ide vezet vissza mindegy miről van szo a végén ott lyukad ki.