• VO101Tom
    @molni
    Nem az a gáz, ha valaki vissza akarja fejteni a jelenlegi UI-t, a bonyodalmak akkor kezdődnek, ha meg akarja változtatni, ha alapvetően más menüpontokat, működést, satöbbit akar beleprogramozni a mostani helyett. Egy másik skint rádobni, de alapvetően ugyanaz a tudású UI maradna, az nem nagy trúváj, a különböző térkép pekidzsek eddig is átalakították a főmenüt. De ennél jobban eddig nem nyúltak bele.

@repvez
    PC-s programról beszélünk, nagyon kevés dolog van amit ne lehetne megoldani, a kérdés, hogy van-e hozzá dokumentáció, van-e rá ember és rá akarják-e szánni az időt más munka helyett. Amikor ezekről beszéltünk 5 évvel ezelőtt, akkor kevés programozójuk volt, és elmondták, hogy másra akarják fordítani az időt.
    Visszakerestem, 2019 közepén e-maileztem I-Hawkkal a clodos truesky miatt, mert nem ismerték még előtte, de 100 dodóért indie stúdióknak eléggé megérné nekik is, és én közvetítettem közte meg a mi programozóink közt, mert a truesky dokumentációja is egy kalap fos és volt pár kérdése a működéséről (nem tudom, hogy végül truesky lesz-e BMS-ben). Most vagyunk 2024-ben és még mindig dolgoznak a térképen. Hobbi projectnél külsősként qrvára nem fogod megmondani, hogy mire LENNE idejük és mit KELLENE megcsinálniuk, mert a nap végén úgyis az van amit ők akarnak. Aztán ha valamelyik tipp bejön, egy másik meg nem, az nem változtat semmin.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2024.05.31. 19:44:53