• VO101Tom
    #52806
    @repvez: Hát nemtom, Jason amikor bejelentette a Combat Pilot szimulátort pár hónapja, akkor csak néhány Concept Artot tudtak mutatni egy olyan A6M-el a főszerepben, ami nem is repült még Midwaynél. Ennek semmi köze nincs a tervezett játékhoz, mert egyébként egy qrva részletes és pontos hardcore szim megalkotása a cél, nem valami gagyi warthunder klón.

    @molni: Alapvetően igazat adok, Microprose is kis játékokkal jött ki mióta újra megalakult, és más szimulátoroknál is qrva nagy deficit tud lenni a valóság és a PC-s játék között, azonban Lagettiről azt kell tudni, hogy ő csinálta a VBS2 milsimet Arma2 motorra, és a TitanIM milsimet, ami pedig az Outerrát használja már évek óta. Egy PC-re nyilván nem fognak kiadni olyan játékot, ami a katonai standardokkal versenybe tudna szállni, de róla el tudom hinni, hogy ha azt tervezik, akkor fasza hardcore szimet is meg tud csinálni. A Falcon név és brand meg sokkal értékesebb annál, hogy valami gagyi szar minijátékra pazarolnák el, a "We have incredible plans to make Falcon 5.0 very special and, once again, the benchmark in combat flight sims" mondat sem ezt sejteti.

    Szóval én megvárnám, míg legalább címszavakban kiderül, hogy mit akarnak megcsinálni, és majd azt megfikázni, hogy ki szerint mennyire hihető vagy sem.

    A betett F-35-ös képen bevallom én sem tudom mi a kabin mögötti fura kör alakú rész, mert az eddig készült F-35-ös képek többségén az bizony nincs ott.

    F-35B-nek ott van az emelő hajtóműve a lebegéshez. Az a Harrierpótlék verzió.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2023.08.20. 02:24:55