• VO101Tom
    #52685
    Hogy mit kellett regelni?
    Nekem a logbookhoz, callsign-hoz nem nyúlt hozzá, a configurációt resetelte, és a bill kiosztást, mást nem.

    Ha letiltotta a default Viper callsignt, annak pedig már ideje volt, online nem tudtál repülni ha ugyanaz a név már felcsatlakozott. Az új játékosoknak meg fogalmuk sincs arról, hogy a játék minden controls beállítása a callsign-hoz van kötve, beállít mindent, majd később közlik vele, hogy változtasson nevet, és kezdheti a controls beállítást előről.

    Az U1 legnagyobb javítása (amire ezt a valós idejű telemetriát érti) az Amraam guidenance finomítása volt, volt benne egy olyan hiba, hogy a saját érzékelő fej látószögénél nagyobbat is belehúzott végfázisban amikor igazította az elétartást, és ezért elvesztette a célt. Erre panaszkodtak sokan ("4.37 killed the AMRAAM" topic megvan?), és ezt fontos is volt megcsinálni.
    Minden egyéb ami mellé került, az meg gondolom azok a cuccok, amiket folyamatosan csinálnak, és 4.37-re még nem lett kész, U1-re meg már igen. VR javítások, HMCS javítások, AI javítások, sok egyéb apróbb javítások. Minél több mindent adnak hozzá, annál jobb.

    Nem igazán értem miért vagy ennyire rákattanva a kiadásokra és a verziókra, hogy mit mikorra ígérnek, de főleg arra, hogy milyen eltitkolt hátsó szándék van egyik másik kiadás verziója mögött. Hát nem qrvamindegy az neked, hogy mit minek neveznek? Írigylem, hogy ennél nagyobb problémád tényleg nincs, mint mindegyik BMS peccsnél azt elemezni, hogy szerinted mi az amit eltitkolnak és mit kellene másképp csinálniuk...