• repvez
    #52678
    más is kérdezte, hogy lesz e fejlesztői videok kiadva a 4.37 rol és max azt mondta, hogy nem mert nem volt olyan változtatás amit be lehetne mutatni. és I-Hawk mondta, hogy majd ha a 4.38 kiadásra kerül ő majd tesz ki ilyeneket és valaki rákontrázott és ezért tett ki egy ilyet.
    Amugy valoban semmi nagy látvány nincs rajta, csak elég nagy felbontásu ahhoz, hogy egy kicsit jobban meg lehessen nézni.

    Viszont az megint nem kis dolog, ha tényleg figyelembe veszi a föld görbuletét.
    Ha olvastrad akkor a DCS is mégcsak most fogja tudni ezt . CSodálom, hogy ezt az infot nem kapták fel a hirekben , mikor a 2023as fejlesztésekrol volt szo.
    MErt azt irták a DCS-nél, hogy bevezetik a globális föld térképet. DE azt nem részletezték, hogy valoban a teljes Föld lesz játszható vagy csak azért igy hivják, mert egy viruális földgömbre teszik a meglévő térképeket és ez azzal jár, hogy valos görbulet lesz már rajtuk.

    Amugy meg ha tényleg a BMS is tudni fogja ezt az nem csak mint látvány elem lehet, mert onnantol végre pontosabb lehet a GPS és egyéb navigácio is, mert eddig nem nagyon volt értelme a mágneses és valos északnak, mert egybe estek, de ha a gömbot veszik alapul ott majd lesz eltérée.

    Arról nem is beszélve, hogy ez majd valoban befolyásolja a radarok és a fegyverek hatotávját és viselkedését.