• VO101Tom
    Fasza lesz ez, bakker még a 4.36 Harm új cuccait sem tanultam még meg, most majd jön az új ECM is. F-15 FM oké, valszeg ezzel kezdik az új avionika változatokat teszteli? Csodálkozok, hogy nem az F-18-ason. Hogy a CATM-re mi szükség, PC szimulátorba tenni egy IRL használt rakéta szimulációt a gyakorlásokhoz, az nekem magas, de ha ehhez volt kedvük, akkor ez van. Az új talaj pedig qrvajól néz ki, remélem alacsonyan sem lesz sokkal szarabb.

@repvez
    Senki nem mondta itt szerintem, hogy nem lehet PBR-t beletenni, csak azt, hogy az qrva nagy meló. A PBR anyagokhoz kell egy új grafikai engine ami kezeli azokat a textúra mapokat, és újra kell festeni mindent, VAGY használja ugyanazt a textúrát mint eddig és akkor nem látni változást. Ezt nem kell egyszerre megcsinálni, talaj és épületek valszeg később fognak PBR-t kapni mint a repülőgépek, de ez eddig is volt. Valszeg sokkal erősebb vas kell majd alá, videokártya memóriában többszöröse fog kelleni a jelenleginek. Viszont ők sem tették még bele ezt és csak szó van róla, hogy majd valamikor lesz, de nem tudni, hogy mikor (202x az sok mindent jelenthet így 2022 végén).

Ez nem új UI, csak átméretezhetővé tették a régit, és natívban tudja már a 4K felbontást. Viszont ránézésre az összes menü és belső működése ugyanaz maradt. Amikor az új UI-ról beszél valaki akkor nem egy másik skinre gondol, hanem átdolgozott belsőre is, és esetleg új fícsörökre, mint pl amikor valaki beépített WDP-t és Mission Commandert akart, vagy az alternate alunchert betenni defaultnak. Gondolhatod, hogy itt sem az új skin a nagy meló, hanem hozzányúlni ahhoz a kódhoz, amire az egész program épül, ami kezeli a beállításokat, player setupot, missionokat, adatbázisokat, ami igazgatja a hadjáratot, ami kezeli a statisztikákat, grafikonokat, térképet.