• repvez
    #52511
    Nem megyek bele megint a dologba, mert megint jon a szopkásos mantra a database és egyéb dolgokkal amiket folyamatosan fujsz, másbol is áll a játék nem csak abbol és másnak más is számit.
    Föleg annak fuggvényébe meg, hogy még mindig a régmultba ragadt dolgokat mantrázol ,mikozben azota már grafmotor váltás és rengetegfeature kiterjesztésen is átesett a játék.
    Mindenhol ezt tolod, hogy aki nem a te elképzelésed szerint szeretné alakitani a játékot az el van tájolva, de te aki a meglévo dolgokat is kiszorná az teljesen rendben van.
    DE mégha orrvérzésig tolnád a játékot ,de nem erröl van szó, sztem a 4.32est is csak akkor tetted fel, hogy valamit turkálj a databaseben, de egy kampányt nem repültél végig. Panaszkodsz a erőforráshasználatra a térképen ami már javitva lett ,de te még mindig azt a mantrát fujod amit az elso megjelenéskor hallottál rola, mert még kis se probáltad vagy ha kiprobáltad, akkor a géped volt elég gyenge hozzá és igy mindenki másnak is azt mondod, hogy szar.

    Egy kicsit el kellene távolodnod az EGO-tol és máshonnan is megviszgálni a dolgokat, más szemszogéböl is, nem csak az van mindenhol amit te akarsz gondolsz .