• repvez
    #52500
    A problémát én nem ebben látom, felölem nyugodtan lehetnek benne ezek e tipusok is, csak akkor legyen hozzájuk meg a kabin is.
    Azt az érvet se nagyon tudom hova tenni, hogy a block 60ast ezért nem csinálják meg mert nincs hozzá dokumentácio és titkos.
    Ha akarnák akkor simán meg tudnák oldani azokkal a dolgokkal amik már most is rendelkezésre állnak.
    3 monitor kezelését kellene beletenni és a mozgó digitális térképet. DE azon kivul, hogy nem az eredetinek megfelelöen van a radar és egyéb szenzor megcsinálva ugyan ugy tudná használni a meglévü fegyvereket akár az F35 vagy a gripen is. egyik sem használ csodafegyvert vagy lézert vagy bármi különleges fegyvert a mostani tipusokhoz képest.

    Csak finomitani kellene a RCS ,radar távoldságon ,de mindegy egyén maradhatna ahogy most is, hiszen vagy sisakcélző, van, prec bombázás és célmegjelölö stb..
    az , hogy a célmegjelölőhöz nem kell már felfüggesztés megint nem akkora probléma sztem megoldani.
    A késöbbiekben meg ahogy jönnek a szabad infok lehet finomitani , de addig is megvan az alap amire lehet épitkezni.

    JANHAS egy high detail F35öst készit kabinnal , talán ez majd egy mintapéldánya lesz ennek a verzionak amit én is elmondtam.

    Meg az is érdekes, hogy ilyen kifogások vannak , hogy a block 60as azért nincs mert nem tudják 100%osan megcsinálni, közbe, meg akeleti oldalon meg még 0%os megoldás sincs , Csodálkoznék, ha a mig 29es akár az AI által használná a sisakcélzót vagy a szu 27es család valamelyike most Qawa készit egy kabint hozzá, de ahhoz érdekes modon nem érkezikilyen panasz, hogy nem lesz hiteles és mondjuk az F16os szimbolikát használja majd, de az már gond, ha ugyan ezt nem pontosan csinálja egy 4+ vagy 5genes géppel ?