• VO101Tom
    #52317
    Nem lettél lehülyézve, egyszerűen a 2024-es dátumnak novemberben, és igazat megvallva még most sincs több alapja, mint hogy tippeltél egy dátumot, ami vagy bejön vagy nem, és ami teljesen szemben áll azzal, amit novemberig, és azóta is, egészen Seifert mostani posztjáig kommunikáltak. Ha szerencséd lesz és tényleg 2024-ig húzzák el, akkor az egy szerencsés tipp lesz. Ha nem húzzák el, és kiadják 2023-ban, vagy előbb, akkor az egy rossz tip lesz.

    Egyébként azok is tök értetlenül állnak a 23-as dátum előtt, akik hónapok óta már betatesztelik az új térképet (ami már elég régóta a 4.37-be van ígérve). Valaminek mostanában kellett történnie, mert tök másról volt szó, hogy melyik patchben mi lesz, melyik után mikor jön a következő, meg úgy összességében amiről az elmúlt évben szó volt.

    Arra is kíváncsi leszek, hogy I-Hawk, vagy a többiek kommentálják-e ezt a postot, mert Seifert írja, hogy igazából ő nem is a legjobb ember, hogy nyilatkozzon a 4.37-ről, nem is dolgozik rajta, a többi kódoló sokkal jobban ismeri mi van vele. Ami persze felveti a kérdést, hogy akkor honnan jöttek ezek a dátumok, és miért beszél róla, ha nincs is képben vele? MaxWaldorf annyit írt, hogy részéről a 4.36 többi újdonságát megtartja meglepetésnek, tehát az sem pontos lista, amit Seifert a 4.36-ról írt. Én az ilyen kavarásokat sokkal jobban utálom, mint a kevés infót, ha nem illetékes a témában, akkor ne is mondjon semmit :/