Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Lenne egy vad ötletem, mi lenne, ha mostantól nem anyáznátok egymást minden alkalommal amikor a másik ír ide?
És akkor talán a BMS-ról is lehet beszélni...
Szerintem Max arról beszélt, hogy nem fognak három különböző patchen dolgozni, amiért a 4.35-höz sem jön már hotfix sem, csak a fórumban leírják, hogy egy-két buggal mit lehet manuálisan kezdeni, mert a 4.36-on dolgoznak már. A 4.36-ban főleg a programozás változik, rádiózás, AI, ECM, meg pár dolog amit sejteni lehet, de a többségét elvileg titokként őrzik.
Az új grafikai engine-t évek óta kalapálja I-Hawk, legalábbis amiről én tudok, amiről én beszéltem vele. Akkor az még nem 4.37 néven futott, nyilván fogalmuk sem volt, hogy mikor lesz kész, mennyi más patch lesz előtte, melyik lesz az a patch aminél majd egyesíteni lehet a többi változással.
Max szeret hatásvadász mondatokat megfoglamazni, ez pl, hogy a "mostani korszak utolsó verziója a 4.36 lesz", ez is micsoda? Azért, mert a 4.37 után - remélhetően - jobban fog kinézni? Meg lesz VR? Most hirtelen a grafika lett a lényeg? A grafikán, térképen kívül minden mást a 4.36-ból örökli a 4.37 is, az új térkép az nagyon sok mindenben változást hoz, ez igaz, de az FM-et, avionikát, AI-t tuti, hogy nem írják újra az alapoktól. A verziók eddig sem voltak visszafelé kompatibilisek, sokszor még upgrade verziókat is kellett térképekkel, hadjáratokkal frissíteni. Ez egy kicsit hatásvadász nekem, mint amikor a fórumcserét hetekkel előre bejelentették. Sőt, ha nagyon akarnék a szavakon rugózni, akkor a "jelenlegi" BMS-t egy sima hotfix is nyugdíjba küldheti, hiszen onnantól már nem az lesz az aktuális...?
@Repvez, ezeket ne különálló mappáknak képzeld el, hiszen mindegyik rengeteg dolgot örököl a másikból is, amikor a 4.36 kijön, abban benne lesz minden változás amit a 4.35 hozott, teljesen mindegy, hogy melyiket mikor kezdték el. Nincs olyan, hogy a 4.35 MELLETT fejlesztik a 4.36-ot, ami egy különálló patch lenne. Programrészeket fejlesztenek, amikből jut a 4.35-be, majd ha abba nem fért bele, akkor majd beleteszik a 4.36-ba. Lehet, hogy 4.37-re is csúszik programozás, hiába nevezik azt majd a "grafikai" patchnek. Van ami visszafelé nem lesz kompatibilis, de olyan mindig volt ezelőtt is.