• repvez
    Nekem ugy tunik mintha a DCS modelleket felhasználva készlt volna, talán a DCS-nek lesz egy MILTECH verzioja, ami eddig is volt TBS néven, talán annak lesz egy uj kiadása.
    A TRUE grit és a heatblur is a partnereik, ezért szerepel az EF2000 is a videoban. ÉS a DCS-ben is készit mindkét csapat gépeket.
    Ez vagy azt támaaztja alá , hoyg a két fejlesztö cég egy , vagy valahogy megegyeztek, hogy a két 3rd party csapat mindkét cimre készithet i a gépeket.

Amikor megláttam az első képeket azt hittem, hogy ez a DCS talán a következő évben várható fejlesztésesekkel, mert decemberben szokták kiadni a következő évre várható fejlesztések bejelentését. Ami különbséget észrevettem, hogy a modellek talán még egy kicsit jobban ki vannak dolgozva vagy csak a render mássága miatt a fények anyagok és az árnyékok sokkal realisztikusabbnak hatnak és nem annyira cartoon os mint a DCS. arra gondoltam ez talán a VULKAN render váltása miatt lesz.
    Még az is megfordult a fejelmben, hogy esetleg a Fighter ops ujraéledése, mert ha fel akarja venni a versenyt a mostani szimekkel, legyen az MIL-tech, vagy game mindegyiknek sok évre van szugség, hogy mindent olyan szinten legalább kidolgozzanak ahogy a mostaniak tartanak, Ahhoz meg kell már egy jo alap.
    A végén derült ki számomra, hogy ez egy másik repeszimnek van bejelentve, bár kíváncsid vagyok, hogy ezzel a névvel lesz e majd valami jogi csörte a FB-al, ki volt előbb a tyúk vagy a tojás.