• repvez
    A forum és a saját kifejezési korlátaim miatt talán nem ugy értesz dolgokat ahogy azt én gondoltam. de az nem azt jelenti , hogy az amit leirtál nem érteném, vagy ne tudnám.
    A verzioszámokat azért irtam, hogy lehessen érteni megkülönböztetni, hogy épp melyik verziora gondoltam ezek szerint nem jött be.

Természetesen tisztába vahyok vele, hogy megvan a forráskodjuk és vannak IDE programjaik és verziokövetős adatbázis is.

Ettól függetlenul én ugy gondolom attol még kell lennie két különbözö verziónak. hiszen más kodszerkezet kell az uj tájmodulra és más a még a régihez ugyan ahhoz a funkciohoz és valoszinuleg ugyan abba a fájba ugyan oda kellene beleirni a két különböző kód részletet. igy amikor a fájlt le akarják forditani a teszteléshez, akkor el kell dönteni, hogy melyik legyen aktiv , hogy épp melyik verziot tesztelik.

militavia=monibalage =bárki is vagy :
    Attól, hogy leirok egy lehetséges veruot valamirol és Tom is leirja az ö gondolatát és tapasztalatát egy olyan dologrol amiről semmi konkrétumot nem tudunk mert konkrétan egyikunk sem dolgozik rajta igy egyikunknek se lehet fogalma arrol , hogy valoban mit is csinálnak, de Te mégis csak engem találsz meg .

Amugy vbeled ellentétben Tom legalább normális hangnemben személyeskedés nélékül konkrétumokat és példákkal szemléletesen válaszol, hogy az embernek legyen fogalma, hogy a forum keretein belül, o hogyan értelmezi azt amit én leirtam és igy kialakulhat egy párbeszéd arrol, hogy tisztázzuk a nézeteinket véleményeinket.
    Szemben veled aki bejössz és mindenféle konkérétum nélkül lehülyézed vagy hulyének nézed az embereket és elö adod a szokásos EGO-s dumádat, hogy Te mindenhez IS jobban értesz és Te máér mindent IS csináltál szemben a másikkal aki ugyan ugy találgat és leirja a vélemyét..

Arról meg megint ne vetitsd elöre amirol nem irtam semmit sem és föleg ne hozz be olyan dolgot amiről neked sincs fogalmad sem , hogy hogyan készül.

Ugyhogy amig nem vagy képes változtatni a stilusodon addig hanyagolj . koszi.