Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
nem vitatom amit mondasz, de most én mondom azt amit ti szoktatok nekem amikor valami dolgot emlitettem, hogy meg kellene csinálni.
Azért sztem nem érdemes osszehasonlitani egy CLOD vagy DCS szintu szervezett fejlesztő csapattal .
Ahogy mindig hangsulyozzátok, hogy nincsenek elegen és mindenki azt csinálkja amihez kedve és ideje van és nincs is talán olyan feszes és pontos utemterv , hogy mit mikor fejlesztenek .
Arról nem is beszélve, hogy nem volt semmi dokumentácio a forráskodrol és meg az eredeti kod se modulrendszerben épülhetett fel 98ban mint ahogy ma elvárnánk.igy mégha át is irták a kodot dx11re attol még maradhatott a régi stilus ami nem engedheti meg nekik, hogy csak olyan könynen külön válasszák, hogy egy egy "modult" ki be pakolgatnak a kiadás elött vagy a fejlesztés alatt.
Ugy gondolom, hogy a fentiek miatt csak zugy tudják fejleszteni, hogy mindenki egy azon verzion dolgozik mivel sztem ez nem olyan copy /paste megoldás lehet, hogy mindenki kalapál otthon egy egy verziot és csak kivágják azokat a részeket amit a kiadáskor meg akarnak jeleniteni.
ÉS főleg ha azt veszuk, hogy valaki irta, hogy talán 1-2 ember kodol a többi más modon tud bedolgozni. igy sztem csak max 2 verzion tudnak dolgozni párhuzamosan, hogy egybetartsák a kodot és igy van egy ami a következő kiadáshoz készitenek és tesztelnek és van egy amit a hosszabbtávu késöbbi kiadásra.
ÉS miután kiadták a rövidebb távut a hosszabb távu válik azzá és igy tovább.