• repvez
    Csak gondoltam, hogy kb addigra lehet kész.
    Abbol kiindulva, hogy a 4.33 6 éve lett kiadva 4 év mulva a 4.34. a 4.34 és a 4.35 között 1,5 év telt csak el. ugy , hogy közben itt történt meg a grafmotor csere
    A 4.35 öt 10 honapja adták ki ésezek szerint, hogy tesztelik és szóba került karácsony is , igy jövöre valamikor tavasszal vagy nyáron jöhet a 4.36. ami kb 1 év .
    És mivel az updateben ugy irták, hogy a táj lesz modositva "csak" nagyrészt a többi majd csak a 4.37-el jön igy annak több idöt számoltam, hoyg a 4.36 os bugokat hibákat és a plusz dolgokat kijavitsák és beletegyék .
    igy jött ki a 2024.
    DE persze lehet hogy tudják tartani most már az évenkénti kiadásokat, mivel, már elvileg átirták a graf motort dx11re.
    és igy jobban ismerik, hogy mi mihez hogyan kapcsolodik ez talán megkönnyíti a munkát mind a fejlesztésre mint a hibák kijavitására.

Azt nem hinném, hogy ahogy ti is mondtátok, hogy nincs olyan nagy kapacitásuk, hogy legyen elég idejuk azzal foglalkozni, hoyg kiadjanak ujabb plugint vagy csak egy leirást a modolásokhoz.
    Akkor arra lenne elég emberuk vagy idejuk, hogy 2 nél több verzion dolgoznának párhuzamosan.
    Mert gondolom nem ugy dolgoznak, hogy miután kiadták a 4.35-t azután álltak neki a 36nak, tehát kell egy másik párhuzamos verzionak is lennie.
    ÉS ha már a commentekben megjelent, hogy tesztelték a VR-t akkor annak már a 36 ban is benne kellene lennie még ha nem is teszik aktivvá, hogy használni lehessen ,de a kodban már benne kellene lennie.
    A 37es vonalat meg sztem csak akkor tudták elkezdeni mikor a 35öt kiadták, mert akkor már 3 különbözö verzioval kellet volna nekik dolgozni párhuzamosan .