• repvez
    egy egyszerü kérdést tettem csak fel semmi hátso szándékkal , mert akkora hypot keritettek neki és mikor arra rákérdeztek , hogy az lesz e amit kaptunk akkor azt mondták, hogy annál sokkal tobb.

Ennyi volt az egész.

DE ök meg egy befeszuléssel reagálták ahelyett, hogy normálisan válaszoltak volna vagy ha tényleg van/volt még más is a háttérben akkor beismerjék, hogy nem épp ugy sikerült ahogy eltervezték és tul nagy hirt keritettek neki mint ami végul lett ebbol kifolyolag.

Seifer, U3as leirásában elmondta, hogy erre az időszakra tervezték kiadni de közbejött valami. Tehát kvázi bevallotta, hogy ez lett volna a meglepi.
    DE mégha ténylegesen nem lett volna semmi más csak a weblap és a forum, akkor is legalább az elso bejegyzés vagy a weblap elso oldalán egy hosszabb levezetés, hogy mi az ami megujjult , nem csak anyni amit sikerült nekik presentálni, hogy kész az uj forum és weboldal a bejelentkezés igy leeht megoldani és kész. ez nem az a fajta komunikácio amit egy ekkora hype vagy változás után várt az ember.
    DE nem azt mondtam, hogy hazudtak, mert erről szo sincs, csak nem mondták el öszintén a teljes igazságot.

Az, hogy uj weblap van , azt kell , hogy mondjam, hogy amikor a falcon online-rol átváltottak a benchmarksim, org weblapra akkor sem volt semmi hype és nem vették külön, hogy uj a weblap és a forum.
    Mint ahogy Mav-JP is rosul emlékszik mikor válaszolt, hogy nem volt design csere, de volt és a következo mondatába be is mondja, hogy csak kis dolog, de akkor is volt.
    ÉS , hogy van weblap az hogy ugy mondjam másodlagos, mert semmit sem törödnek vele, a benchmarksim weboldal az indulása ota nem változott nem lett uj tartalom feltöltve.
    A YT csatorna amit a 4.33al nyitottak a kezdeti fellendulés után ahol megosztottak pár dev videot , semmi nem történik rajta az utolso a 9 honappal ezelotti 4.35 os trailer.

Szóval lehet, hogy most tettek ki a weblapra is uj tartalmat ,de aztán ez is ugyan ugy válltozatlanul updatek nélkül fog maradni.
    Mert ha a weblapon tudnának kirakni mondjuk havonta cikket akkor tudnának késziteni tutorialokat is késziteni vagy csak kitenni updatelni plugineket.
    És nem a 2009es verzios programokkal kellene használni és ide oda importálgatni .

ÉS MAV-jp reakcioja is érdekes a komunikáciora. mert jo hogy leirja, hogy meghallgatja a feedbackeket, de ez kb olyan mint amikor online orán kikapcsolt képpel tartja a tanár az orát, mert visszajelzést nem kap rola, hogy a diákok valoban oda is figyelnek e.
    ÉS igen tényleg ez az elso eset hogy egy fejlesztő lei egy forumba olyat, hogy mi az ami problémát okoz nekik és mit probálnak meg javitani vagy mirol szeretnének visszajelzést majd a kiadás után.
    Az, hogy a patchek kiadásakor leirnak egy change logot abbol sok nem derül ki, hogy mi volt vele a probléma és min változtattak.
    XY fixed ennyivel elintézik a dolgot ez a komunikácio.

Pedig sztem sokan szivesen olvasnák , hogy mi tortént a háttérben és mit Kellett hozzá megoldani, egyrészt sokkal jobban belelátnánk , hogy mekkora melo volt és nagyobb elirmerés és tisztelet lenne , másrészt amikor elérnek egy ilyen mérföldköhöz akkor sztem számukra is egy amolyan stressz levezetés lehetne, hogy most már nem kell titkolni és elmondhatja , hogy mi volt.
    A következő fejlesztésről nem kell semmit sem , de ami megtörtént arrol lehetne egy kicsit szabadabban .

DE mindegy lehet , hogy csak nekem nagyok az elvárásaim igényeim