Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Miért, mi a meglepetés szerinted? Mert látom, hogy még mindig azt gondolod, hogy valamit még akartak a weblap/fórum mellé, csak nem jött össze és ezért hazudnak.
Mit hazudnak szerinted?
Szerintem a hype nagyobb volt, mint amit ez igényelt, de az új fórum mellé az új weblap volt az, amire gondoltak. MaxWaldorf mindenképp. Ő a fórum admin, nem is tudom, hogy mennyit foglalkozik a BMS többi részével. U3 is független ettől, biztos, hogy nem titkolóznak két hétig egy bugfix patch miatt, amiről egyébként is volt már infó, hogy készül.
Ha, csak akkor HA nem lesz U3, helyette pl kiadják a 4.36-ot, akkor igen, az gyanús lehet, hogy azt akarták volna kiadni a weblap mellé, de egyenlőre ilyenről nincs szó, semmi nem utal arra, hogy ez lenne a helyzet. Én mondjuk qrvára örülnék, ha ebben hazudnának, mert akkor a VR és minden egyéb is nagyon közel lenne.
Ami a kommunikációjukat illeti, pont 2 órája tett fel dee-Jay egy postot, hogy nem érti miért mondják azt, hogy a 4.35U3 lenne az első patch aminél a community visszajelzéseire hallgatnak. Tételesen felsorolta hol és mennyi infót szoktak rendszeresen gyűjteni a visszajelzésekről. https://forum.falcon-bms.com/post/331749
Ha te úgy érzed, hogy mindenkit csak leoltanak, akinek visszajelzése vagy új ötlete van, akkor vagy rossz topikban vagy, vagy rossz témát feszegetsz. Szerintem.