Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Nem vagyok besértődve, mert nem adtak ki semmit sem. csak megjegyeztem, hogy számomra ugy jött le, hogy a webdesign mellett még más is van a tarsolyba.
És ezért is irtam, hogy no offensive, mert tényleg jo hogy foglalkoznak a dologgal.És ezért nem is irtam többet, mert láttam, hogy befeszultek , de ahogy néztem nem én voltam az egyetlen aki mást is várt.
Számomra, ha egy párkapcsolat jol mukodik és tudod , hogy mást is akartál a virág mellé addni de nem jött össze a dolog , akkor bevallod és megérti a másik fél és nem hazudik vagy terel másfelé, hogy pedig csak te virágra gondoltál.
Anélkül, hogy elmondanád, hogy mi lett volna az és majd egy következő alkalommal ,meg megleped vele és megemlited ,hogy ezt akartad még a virág mellé.
Ezt nevezik öszinteségnek, és talán ez amit egy felhasználo elvárna a fejlesztöktöl hamár ingyen dolgoznak nekunk és nem szolhatunk vagy kérhetunk semmit sem töluk, akkor legalább a komunikácio legyen nyitott és öszinte .
Ennyit akartam volna kihozni belőlé, nem azt, hogy mindent mondjanak el csak mert rákérdezek.