Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Persze, nem is feltételeztem, hogy majd nekem elmondják, csak furcsáltam, hogy egy ilyen design cserének ekkora feneket keritettek mikozben azt komunikálták, hogy ez csak a jéghegy csucsa és , hogy ennél több is lesz és lesz meglepetés.
Ezért irtam , mivel aki nem hülye az tudja, hogy ha egy forumot lekapcsolnak és csak archiváltan lehet elérni akkor az valami másféle stilusba fog megjeleni ujjonan, ehhez nem meglepetés. És pár éve ugyan igy lezavarták egy napos leállással a forum motor váltást , hogy nem volt semmi nagy beharangozás elötte.
Mondjuk számomra egy kicsit fura ez az uj stilus ahogy a reddit meg hasonlo társai is, nem igen lehet kiigazodni azokon , hogy is kell olvasni, hogy ki kire válaszolt .
Ahogy itt az uj forumnál is, a fömenüre nem lehet rákattintani, muszáj valamnelyik subforumot kiválasztani, hogy megnyiljon az egész .
Monduk postolni talán könynebb lesz és képeket beszurni , meg mintha gyorsabb is lenne , de a felülete nagyon szokatlan számomra.