• repvez
    Én még ugy tudtam, hogy JANHAS nem akarta beadni az alapba a modeljét, mert saját kézbe akarta tartani a dolgokat.
    Egyszer mikor csak az után érdeklödtem, hogy hogy lehet visszakonvertálni a lodot 3ds verzioba és kérdeztem, hogy ö igy csinálja e vagy teljesen nullárol csinált egy uj F16ost.
    Akkor az elso mondata az volt, hogy el akarom e kérni a modelljét mert azt nem fogja odaadni. De amugy nullárol csinált egyet és a különbö9zö verziokat azon modositotta. Meg talán a Devek azt mondták, hogy tul magas a polygonszáma és nem fér bele a 30K keretbe.

DE most hogy dx11re váltottak, talán jobban tudják kontrolálni, hogy milyen limitet engedhetnek meg a modellek terén , talán a 30k elmehet mondjuk legalább a duplájára a mai gépekkel .

És igen , megértem, hogy nem jön olyan könnyen az ihlet ha modellezni kell, föleg ha még meg is mondják, hogy mit kellene. Te erről biztos többet tudsz, de azért az is látszik Radiumon, hogy ha 3 hét alatt a nullárol elkészül a modellel, akkor olyan nagy gondja nem lenne bármivel.

DE a DEV is egy kicsit betegesen ragaszkodik a saját kis elveikhez, hogy szinte jobban be vannak zárkózva mint egy nagy cég és elég kevés infót bocsájtanak a közösség számára a modositáshoz.
    Mert ha akarja valaki rommá modolni a sajátját tegye vagy csak tesztelni a saját kis dolgait, multizni ugy sem tud vele, de legalább közben olyan tudáshoz jut amivel tud segiteni másokon.
    DE most tényleg csak az van, hogy szinte ugyan az a dolog el van kérdezve 100x ,mert nincs sehol összegyűjtve nyilvánosan, hogy mit hogyan.